Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Φωτοβολταικά: πράσινα προϊόντα από την Τράπεζα Κύπρου

Η Τράπεζα Κύπρου ανακοίνωσε τη δημιουργία μια νέα σειράς προϊόντων Eco Loans, για ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή».


Η χρηματοδότηση μέσω του εν λόγω προγράμματος, εξειδικεύεται ανάλογα με το ύψος της επένδυσης και την επαγγελματική ιδιότητα του ενδιαφερομένου.

Αφορά την εγκατάσταση φωτοβολταικών συστημάτων σε στέγες από ιδιώτες, με παραγόμενη ενέργεια έως 10 kw, την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων σε στέγες από ελεύθερους επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις, με παραγόμενη ενέργεια έως 10 kw και την κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων από ελεύθερους επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις, με παραγόμενη ενέργεια άνω των 20 kw.

Τα προγράμματα διαθέτουν χαμηλό επιτόκιο, το οποίο είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε επενδυτή.

Το ύψος της χρηματοδότησης μπορεί να καλύψει έως και το 100% της αξίας της επένδυσης και η διάρκεια αποπληρωμής μπορεί να φτάσει και τα 20 έτη.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν στην ιστοσελίδα της Τράπεζας Κύπρου.


Πηγή: http://www.econews.gr/

1 comments:

  1. Τα φωτοβολταικα πραγματικά αποτελούν διέξοδο για τη χώρα μας σ αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Αρκεί να το συνειδητοποιήσουμε όλοι και να τα εκμεταλλευτούμε πριν να είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή