Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΘ: διαδηλώσεις και πορείες στη Θεσσαλονίκη

Διαδηλώσεις και πορείες έχουν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τα εγκαίνια της 75ης Διεθνούς Έκθεσης και της εκεί παρουσίας του πρωθυπουργού.


Την Παρασκευή στις 18.00 θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στο πλακόστρωτο της νέας παραλίας η ένωση απόστρατων αστυνομικών νομού Θεσσαλονίκης.


Τη σκυτάλη παίρνουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ που έχουν προγραμματίσει συλλαλητήριο μπροστά από το άγαλμα Βενιζέλου το Σάββατο στις 18.00.

Στις 18.30 ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί συγκέντρωση στην Εγνατία και το ΠΑΜΕ στην πλατεία Αριστοτέλους.

Λίγο αργότερα, στις 19.00, στην Πλατεία Συντριβανίου θα συγκεντρωθούν οι αντιεξουσιαστές, με συμμετοχή ξένων ακτιβιστών που επισκέπτονται το φεστιβάλ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, ενώ την ίδια ώρα στην Καμάρα θα συγκεντρωθούν μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες αργά το απόγευμα θα φτάσει στην Θεσσαλονίκη από την Αθήνα κομβόι αυτοκινήτων. Οι οδηγοί θα περάσουν από όλα τα διόδια της Εθνικής Οδού χωρίς να πληρώσουν.

Όλες οι συγκεντρώσεις θα καταλήξουν στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, όπου στις 21:30 ο Γιώργος Παπανδρέου θα εγκαινιάσει την 75η ΔΕΘ.

Επισημαίνεται πως τα μέτρα ασφαλείας στη συμπρωτεύσουσα είναι δρακόντεια.



Για το i-live


Newslink Hellas

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου