Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ : Καταγγελία για ξυλοδαρμό

Μία πολύ σοβαρή καταγγελία έγινε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας, καθώς αστυνομικοί φέρεται να κακοποίησαν άτομο με διανοητικά προβλήματα. Αρνούνται τις κατηγορίες οι αστυνομικοί


Ένας 25χρονος με σοβαρά διανοητικά προβλήματα φέρεται, σύμφωνα με καταγγελία, να έχει κακοποιηθεί από αστυνομικούς την προηγούμενη Δευτέρα. Η καταγγελία βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, σύμφωνα με την πατρινή ιστοσελίδα Best News.



Ο 25χρονος κινούνταν στην οδό Άστιγγος, στην περιοχή της πλατείας Νόρμαν, όταν, όπως λένε οι πληροφορίες, τον σταμάτησαν τρεις ένστολοι.

Οι αστυνομικοί τον εγκλώβισαν και του ζήτησαν τα χαρτιά του τα οποία όμως ο νεαρός δεν είχε μαζί του.

Τότε, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία και το ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας, οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν βία εναντίον του, με αποτέλεσμα ο 25χρονος να υποστεί κάταγμα στο χέρι αλλά και να έχει μώλωπες σε αρκετά σημεία του σώματός του.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, Δημήτρης Δριβίλας, δήλωσε ενήμερος για το θέμα και πρόσθεσε πως η Αστυνομία διερευνά τις καταγγελίες.

Σύμφωνα με το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ για το συμβάν δεν έχει γίνει καμία επίσημη καταγγελία ούτε από τον ίδιο τον νεαρό, ούτε όμως από τους γονείς του, ενώ οι τρεις αστυνομικοί που φέρονται να εμπλέκονται στο περιστατικό αρνούνται κατηγορηματικά ότι χρησιμοποίησαν βία.

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Πάτρας γίνεται προσπάθεια να εντοπιστεί ο 25χρονος και οι οικείοι του προκειμένου να διευκρινιστεί τι ακριβώς έχει συμβεί κυρίως όμως εάν είναι αληθείς οι καταγγελίες για ξυλοδαρμό του από τους ένστολους.



Πηγή: Best News Πάτρας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου