Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας όταν...

...Επί 30 χρόνια έχουμε τους ίδιους κ τους ίδιους..δύο όψεις του ίδιου νομίσματος..γιατί έτσι μας βόλευε..γιατί μπηκες στο δημόσιο..

το δημόσιο..το όνειρο του κάθε έλληνα..ο στόχος ζωής..μπορεί κανείς να μου εξηγήσει αυτό το φαινόμενο;γιατί οι ελληνες εξωτερικού κάνουν θαύματα στις χώρες που βρίσκονται ενώ εδώ το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το δημόσιο,ο φραπές,η μπάλα κ η γκόμενα..

...Πριν κανα 3 χρόνια..επί Νέας δημοκρατίας όταν είχε πάρει φωτιά όλη η Ελλάδα,πέθαναν 60 άτομα..χώρια την οικολογική καταστροφή..δεν παραιτήθηκε κανένας..δε πήγε κανείς φυλακή..γίνανε εκλογές κ ξανά βγήκαν οι ίδιοι..

..Σήμερα μας κυβερνά το Πασοκ..μας έχει στήσει στα 4 κ πάρτε τα άρρωστοι...ΔΝΤ ..χρεωκοπία..ανεργία κ ακόμα δεν άρχισαν τα δύσκολα..κάτσε να πιάσουν τα κρύα..κιχ δεν ακούστηκε τόσο καιρό..που την ίδια στιγμή στην Γαλλία βλέπεις κ 12χρονα στους δρόμους για το ασφαλιστικό..εμείς...τίποτα..μόνο για τον Ηρακλή ήταν όλοι στους δρόμους κάθε μέρα...

..κάθομαι κ συζητάω με άτομα για το τι γίνετε..κ προτιμάνε να σκύβουν το κεφάλι κ να φάνε το αγγούρι στο ποπο..

..Η μόνη αντίδραση είναι η γκρίνια...κ θα τους κάνουμε κ θα τους ρανουμε κ μας φάγαν τα λεφτά..αφού τους ψηφίσατε..πάρτε τα πίσω..με την γκρίνια κ μέσα στο σπίτι..ε είμαστε άξιοι της μοίρας μας ...


Γράφει ο ARAVAS

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου