Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΙΟ ΒΛΆΚΑΣ Κ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.A.Π....

"ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ" ...Γεώργιος Αντωνιάδης...

διαβαστε το παρακατω βιογραφικο...

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Ονομάζομαι Γεώργιος Αντωνιάδης ή πασπαρόγατος (ψευδώνυμο μου), γεννήθηκα το 1984 και μεγάλωσα στην πόλη της Δράμας στην Ελληνική δημοκρατία.


Είμαι νόμιμος πολίτης της Ελλάδας δηλαδή Έλληνας πολίτης, με Μακεδονική εθνική συνείδηση και ταυτότητα καθώς γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Μακεδονία του Αιγαίου δηλαδή στην Ελληνική Μακεδονία από Μακεδόνες γονείς, πολίτες της Ελλάδας.

Ως προς το θρήσκευμα μου είμαι εβραίος/προτεστάντης ή υπερ-ισραηλινός προτεστάντης ευαγγελιστής, του δόγματος "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ" και στον χώρο της φιλοσοφίας και συγκεκριμένα του τεκτονισμού είμαι υπερσιωνιστής δίχως να είμαι μυημένος ακόμη ως τέκτονας.


Σπούδασα στο Δεύτερο Λύκειο Δράμας, αργότερα στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο, είμαι μέλος της Π.Α.Σ.Π. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και συμμετέχω ταυτόχρονα στην οργάνωση των ΑΝΤΙΦΑ καθώς αγωνίζομαι ειρηνικά και δημοκρατικά κατά του εθνικισμού στην Ελλάδα αλλά όχι κατά του εθνισμού που αποτελεί μια υγειή έκφραση αγάπης προς την πατρίδα.

Παρόλο που είμαι ΑΝΤΙΦΑ δεν είμαι άθεος στη ζωή, αγαπώ τον ένα και μοναδικό θεό του κόσμου, αλλά σιχαίνομαι την θεοκρατία και τα θεοκρατικά καθεστώτα στον κόσμο που αποτελούν ακραίες μορφές πίστης στο θεό.




Αγωνίζομαι χωρίς συμφέρον για τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων και των κοινωνικών ομάδων που βρίσκονται στο περιθώριο (τσιγγάνοι, ιερόδουλες, αναρχικοί, αποκρυφιστές, μετανάστες, μειονότητες) .

Είμαι φιλελεύθερος στα κοινωνικά θέματα, ένας άνθρωπος χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις, ένας αληθινός επαναστάτης που προτιμά να θυσιάζετε για τις ιδέες του παρά να θυσιάζει.

Επίσης είμαι φιλειρηνικό άτομο, τηρώ τους νόμους του ελληνικού κράτους και τους σέβομαι αλλά δεν μπορώ να ανεχτώ την καταπίεση και την άρση της ελευθεροτυπίας και ελευθερογνωμίας από ορισμένα εθνικιστικά άτομα και πρακτορίσκους της ΕΥΠ που τρομοκρατούν θρησκευτικές και εθνικές μειονότητες όπως είμαι εγώ.

Ως ΑΝΤΙΦΑ λοιπόν είμαι εναντίον του ρατσισμού-εθνικισμού καθώς και της αντίθετης ακραίας ιδεολογίας που είναι ο αναρχοκομμουνισμός καθώς πιστεύω πως κάνει κακό στον χώρο μου, επίσης είμαι κατά των καταλήψεων σε σχολές, δημόσιες υπηρεσίες, χώρους και κατά των απεργιών.

Θέλω ένα πανεπιστήμιο στο οποίο οι φοιτητικές παρατάξεις θα ασχολούνται ΜΟΝΟ με θέματα επιστημονικά με βάση το αντικείμενο σπουδών της κάθε σχολής βοηθώντας και στηρίζοντας τους φοιτητές στις σπουδές τους και όχι με απαρχαιωμένες σοσιαλιστικές και άλλες ιδεολογίες (εκτός τις σχολές πολιτικών επιστημών).

Θέλω ένα πανεπιστήμιο στο οποίο θα υπάρχει άσυλο μόνο ιδεών και όχι και τρομοκρατικών, κακοποιών στοιχείων, στο οποίο θα υπάρχει αστυνόμευση από ιδιώτες (ιδιωτικές εταιρίες) και όχι από την δημόσια ελληνική αστυνομία που είναι φίλα προσκείμενη σε εθνικιστικές ιδεολογίες ανεξάρτητα από το όποιο κόμμα είναι στην εξουσία.

Το πολιτικό όραμα μου είναι η δημιουργία μιας κεντρικής βαλκανικής και μιας μεσογειακής ένωσης που θα φέρει ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή που ανήκει η Ελλάδα (βαλκάνια, μεσόγειος), η φιλική συνήπαρξη αναρχικών και εθνικοσοσιαλιστών στην κοινωνία μέσα από την ισχυροποίηση του σημερινού δημοκρατικού πολιτεύματος και την μετατροπή του εθνικισμού σε εθνισμό ή αντεθνισμό, η δημιουργία μιας ανοιχτής κοινωνίας χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις αλλά και με νόμους αυστηρούς, η δημιουργία ενός παγκόσμιου στρατού που θα καταργήσει τους εθνικούς στρατούς και θα επιβάλει την παγκόσμια ειρήνη χωρίς πολέμους καταλύοντας παράλληλα οποιασδήποτε μορφή βίαιης εξέγερσης ή επανάστασης.

Το όραμα μου είναι μια εξανθρωπισμένη, δίκαιη παγκοσμιοποίηση για όλους!

Εκεί που μεγάλωσα

Δράμα

Μέρη στα οποία έχω ζήσει

Θεσσαλονίκη; Δράμα

Εταιρείες για τις οποίες έχω εργαστεί

MAN

Σχολές όπου έχω φοιτήσει

Γεωπονική σχολή του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
 

2 comments:

  1. ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΒΑΘΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ.ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ "ΤΟΥΡΚΟΥΣ", ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ "ΚΑΛΑ" ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλε δεν εισαι μονο βλακας, εισαι και ηλιθιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή