Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Παμπούκης ο ανθρωπος που εκανε την SIEMENS να τρεμει!!!


Επιστολή Παμπούκη σε Siemens

Τη συνεργασία της Siemens στην έρευνα και παράλληλα την πιθανή αποζημίωση του ελληνικού Δημοσίου λόγω της πρακτικής που ακολούθησε, ζητά εκ μέρους τους πρωθυπουργού, ο Χάρης Παμπούκης, με επιστολή στην εταιρία
Επιστολή εκ μέρους του πρωθυπουργού προς την διοίκηση της εταιρίας Siemens με την οποία θέτει θέμα αποζημίωσης του ελληνικού δημοσίου από τις πρακτικές της εταιρίας και ζητά την πλήρη συνεργασία της στην έρευνα, απέστειλε ο υπουργός Επικρατείας Χ.Παμπούκης.
Με την επιστολή
αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιβολής κυρώσεων στην εταιρία για παράβαση του νόμου για τον ανταγωνισμό και τις υποχρεώσεις διαφάνειας.
*Ζητά τη συμβολή της εταιρίας προκειμένου να επισπευσθεί η έρευνα, κάτι που όπως επισημαίνει θα εκτιμηθεί δεόντως τόσο από την ελληνική κυβέρνηση και τα άλλα πολιτικά κόμματα όσο και από τον ελληνικό λαό.
"Θα θέλαμε να μπει ένα τέλος στη δυσάρεστη και εξοργιστική αυτή υπόθεση. Και αυτό το τέλος δεν θα μπορέσει να υπάρξει χωρίς την εξάντληση κάθε περιθωρίου απόδοσης συγκεκριμένων και τεκμηριωμένων ευθυνών σε πρόσωπα που αναμείχθηκαν αποδεδειγμένα στην συγκεκριμένη υπόθεση. Στο πεδίο αυτό αναμένουμε μία ενεργητική στήριξη της προσπάθειας αυτής", αναφέρει μεταξύ άλλων ο υπουργός Επικρατείας, και δηλώνει ανοιχτός σε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Siemens Π. Ξυνή εφόσον κριθεί χρήσιμο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου