Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ...


Τέλος οι συνεντεύξεις Τύπου από την τρόικα
Η ελληνική κυβέρνηση ζήτησε και η τρόικα δέχθηκε να σταματήσει τις συνεντεύξεις Τύπου και τις κάθε είδους ανακοινώσεις κάθε φορά που θα έρχεται στη χώρα μας
Picture 0 for Τέλος οι συνεντεύξεις Τύπου από την τρόικα
Η συμφωνία είναι «κλεισμένη». 
Η ελληνική κυβέρνηση ζήτησε και η τρόικα δέχθηκε να σταματήσει τις συνεντεύξεις Τύπου και τις κάθε είδους ανακοινώσεις κάθε φορά που θα έρχεται στη χώρα μας. Ο λόγος είναι προφανής: Μετά την εμπλοκή που δημιουργήθηκε με την τελευταία συνέντευξη, όταν ανακοινώθηκαν, με άγαρμπο τρόπο, οι αποκρατικοποιήσεις των 50 δισ.ευρώ, η κυβέρνηση παραπονέθηκε ότι βρέθηκε ανεπανόρθωτα εκτεθειμένη.
Και κάπως έτσι αποφασίσθηκε ότι καλό θα ήταν στο εξής, μετά το τέλος των επισκέψεων στην Ελλάδα και την ολοκλήρωση των τακτικών ελέγχων της, να μην μιλάει, αλλά απλώς να βγάζει μια απλή ανακοίνωση. Η οποία, και πάλι, θα είναι μετρημένη, ολιγόλογη και κατά το δυνατό περιεκτική, ώστε να αποφεύγονται τυχόν παρεξηγήσεις. Το θέμα ωστόσο είναι αν και κατά πόσο, στο τέλος, η τρόικα θα ευθυγραμμιστεί με την απόφαση και δεν θα κάνει κάποιες από τις γνωστές ...εκπλήξεις της.
απο τη voria.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου