Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Θεσσαλονίκη-Λάρισα μετ' επιστροφής με το αυτοκίνητο;Παρτε μαζι σας και τις καταθεσεις σας!!!

Διόδια για ..εμίρηδες: 18,4 ευρώ για τα 374 χλμ ...ήτοι 5 λεπτά του ευρώ ανά χλμ! 8 σταθμοί διοδίων ..ήτοι ένας σταθμός ανά 20 λεπτά της ώρας! 

Πέντε λεπτά του ευρώ το χιλιόμετρο στοιχίζει η διαδρομή Θεσσαλονίκη - Λάρισα, μετ' επιστροφής, για τους οδηγούς των Ι.Χ. επιβατικών αυτοκινήτων που αναγκάζονται..να πληρώσουν σε οκτώ σταθμούς διοδίων συνολικά 18,4 ευρώ για 374 χιλιόμετρα.
 Ανά 20 λεπτά της ώρας, κατά μέσο όρο, υπάρχουν σταθμοί και το πήγαιν'-έλα κοστίζει: 5,6 ευρώ στα διόδια Μαλγάρων, της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Κατερίνη, 6,2 ευρώ στα διόδια Λεπτοκαρυάς, 4,6 στα διόδια Πυργετού και 2 ευρώ στα διόδια Μακρυχωρίου, που υπάρχουν στο τμήμα Μαλιακός-Κλειδί, της εθνικής οδού Πατρών-Αθηνών-Θεσσαλονίκης-Ευζώνων (ΠΑΘΕ). Ελεύθερη είναι προς το παρόν η διέλευση από το σταθμό διοδίων του Αιγινίου Πιερίας.
 Το συγκεκριμένο τμήμα του οδικού δικτύου, στο οποίο περιλαμβάνονται και τα αιματοβαμμένα στενά των Τεμπών, κατασκευάζεται 30 και πλέον χρόνια και ακόμη δεν είναι έτοιμο. greece-salonika.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου