Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΩΡΓΟ ...ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ

  
«Θα είχαμε πτωχεύσει χωρίς το μνημόνιο», τονίζει ο Καρατζαφέρης «Είμαι υπερήφανος που υπάρχει σήμερα η Ελλάδα, χάρη και στη δική μου ψήφο», τονίζει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ  

«Δεν μετανιώνω για το μνημόνιο» δηλώνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής», και εκτιμά ότι χωρίς το μνημόνιο η Ελλάδα θα είχε πτωχεύσει. «Είμαι υπερήφανος που υπάρχει σήμερα η Ελλάδα, χάρη και στη δική μου ψήφο. Δεν θα υπήρχε.
 Θα είχαμε πτωχεύσει και θα είχαμε τελειώσει από πέρσι τον Μάιο», τονίζει. Ο κ. Καρατζαφέρης εκτιμά πάντως ότι τους τελευταίους δέκα μήνες, χάθηκαν πολύτιμες προσπάθειες και πολύτιμες ευκαιρίες και ζητά από τον πρωθυπουργό να προχωρήσει ανασχηματισμό, «να τολμήσει να κάνει αλλαγές γιατί η κυβέρνηση δεν τραβάει».
 Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ σημειώνει: «Δεν έχω λόγο να ζητώ αυτή τη στιγμή από κανέναν οποιαδήποτε συνεργασία. Οποιοσδήποτε φοβάται ότι θα χάσει το τρένο της γραμμής, αν θέλει, και διεύθυνση και τηλέφωνο έχω και ανοικτός άνθρωπος είμαι. Δεν είμαι άνθρωπος που έχει κατεβάσει ρολά...». Σημειώνει, τέλος, ότι «αν κάποιος κάποια στιγμή , κάτω από μια πίεση των καιρών, ζητήσει από εμάς τη βοήθεια της συγκυβέρνησης , έναν όρο θα βάλουμε: να διώξουμε τους μετανάστες».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου