Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΚΩΜΑΤΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Θύμα σατανιστών 18χρονη Ελληνίδα

Συγκλονίζει η υπόθεση της 18χρονης Κρίστη Θεολόγου που πυρπολήθηκε από μία ομάδα αγοριών σε σατανιστική τελετή στο Γιοχάνεσμπουργκ. Φέρει εγκαύματα τρίτου και τέταρτου βαθμού και δίνει μάχη για τη ζωή της

Σε κώμα νοσηλεύεται η 18χρονη Κρίστη Θεολόγου μετά από επίθεση που δέχτηκε από ομάδα σατανιστών στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Με εγκαύματα στα τρία τέταρτα του σώματός της, η Κρίστη Θεολόγου δίνει τη δική της μάχη προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή.

"Ξέρει να δίνει μάχες. Ελπίζω να τα καταφέρει και σε αυτή. Προσευχηθείτε για το παιδί μου", αναφέρει συγκλονισμένη η μητέρα της άτυχης κοπέλας, Σίλβια Θεολόγου, στην Espresso.

Ο εφιάλτης ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή, όταν ανέβηκε στο λόφο που αποτελεί στέκι για τους νέους μαζί με μία παρέα από πέντε αγόρια και δύο ακόμα κορίτσια.

"Τι είδους άνθρωπος κάνει κάτι τέτοιο;", διερωτάται με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της.

Η παρέα των αγοριών, όπως είπε στην οικογένειά της η φίλη της Μπράνγουιν, που νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική, αποφάσισε να θυσιάσει τα δύο κορίτσια σε κάποιου είδους σατανιστική τελετή.

"Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη. Ακούσαμε ότι ήταν δεμένες, αλλά δεν ξέρουμε", ανέφερε η αδερφή της Κρίστη, Σαμάνθα.

Οι δράστες περιέλουσαν την 18χρονη με πετρέλαιο και την πυρπόλησαν. Ενώ είχε τυλιχθεί στις φλόγες, ένας από τους δράστες έκοψε το χέρι ενός άλλου κοριτσιού και το κρατούσε πάνω από μία Βίβλο για να τρέχει το αίμα.

Η 16χρονη φίλη της Μπράνγουιν ήταν αυτή που επιχείρησε να σβήσει τις φλόγες, ενώ τα αγόρια τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντας τις δύο κοπέλες στην τύχη τους.

Στην κατάσταση που βρίσκονταν, τα δύο κορίτσια έπρεπε να περπατήσουν μία απόσταση δύο χιλιομέτρων για να καλέσουν βοήθεια.

Η επίθεση αυτή, σύμφωνα με τους γιατρούς, κατέστρεψε τους πνεύμονες και το λαιμό της 18χρονης κοπέλας, που υποφέρει από εγκαύματα τρίτου και τέταρτου βαθμού.

"Δεν ήμουν σπίτι, αλλά η μητέρα μου μου είπε ότι βρήκε την Κρίστη στο μπάνιο. Είναι τρομακτικό αυτό που συνέβη στην αδερφή μου", ανέφερε η Σαμάνθα Θεολόγου.

Τέσσερις από τους δράστες, τρεις 18χρονοι και ένας 21χρονος, παραδόθηκαν στις αστυνομικές αρχές, με την εκδίκαση της υπόθεσης να αναβάλλεται μέχρι και την 1η Νοεμβρίου.




news247.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου