Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΡΔΙΑΣ "Έφυγε" η 18χρονη Ελληνίδα που έκαψαν σατανιστές

Παγκόσμιος θρήνος για την απώλεια της άτυχης 18χρονης Κρίστη Θεολόγου που έπεσε θύμα σατανιστικού τελετουργικού στο Γιοχάνεσμπουργκ. Φίλοι της την έκαψαν ζωντανή. Υπέκυψε στα πολλαπλά εγκαύματα

Τελικά δεν άντεξε και υπέκυψε στα εγκαύματά της η άτυχη 18χρονη νεαρή ομογενής, Κρίστη Θεολόγου, η οποία είχε πέσει θύμα του πιο αρρωστημένου σατανιστικού τελετουργικού, στην περιοχή του Γιοχάνεσμπουργκ.

Υπενθυμίζεται ότι σατανιστές έδεσαν την άτυχη Ελληνίδα, την περιέλουσαν με πετρέλαιο και της έβαλαν φωτιά. Σύμφωνα με τη νοτιοαφρικανικη εφημερίδα "STAR", την Κρίστη βοήθησε η φίλη της Μπρόνγουιν που την έπιασε, την έριξε κάτω και άρχισε να την κυλά στο έδαφος προσπαθώντας να σβήσει τη φωτιά.

Όσο για τους κατηγορούμενους αυτοί θα οδηγηθούν στο δικαστήριο την ερχόμενη Τρίτη.

Το χρονικό ενός άδοξου τέλους

Ο εφιάλτης ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή, όταν ανέβηκε στο λόφο που αποτελεί στέκι για τους νέους μαζί με μία παρέα από πέντε αγόρια και δύο ακόμα κορίτσια.

Η παρέα των αγοριών, όπως είπε στην οικογένειά της η φίλη της Μπράνγουιν, που νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική, αποφάσισε να θυσιάσει τα δύο κορίτσια σε κάποιου είδους σατανιστική τελετή.

Οι δράστες περιέλουσαν την 18χρονη με βενζίνη και την πυρπόλησαν. Ενώ είχε τυλιχθεί στις φλόγες, ένας από τους δράστες έκοψε το χέρι ενός άλλου κοριτσιού και το κρατούσε πάνω από μία Βίβλο για να τρέχει το αίμα.

Η 16χρονη φίλη της Μπράνγουιν ήταν αυτή που επιχείρησε να σβήσει τις φλόγες, ενώ τα αγόρια τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντας τις δύο κοπέλες στην τύχη τους.

Στην κατάσταση που βρίσκονταν, τα δύο κορίτσια έπρεπε να περπατήσουν μία απόσταση δύο χιλιομέτρων για να καλέσουν βοήθεια.

Η επίθεση αυτή, σύμφωνα με τους γιατρούς, κατέστρεψε τους πνεύμονες και το λαιμό της 18χρονης κοπέλας, που υποφέρει από εγκαύματα τρίτου και τέταρτου βαθμού.






news247.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου