Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Στην Αθήνα επιστρέφει εσπευσμένα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά τα επεισόδια στην παρέλαση

Αναχώρησε εσπευσμένα για την Αθήνα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος δεν παρακολούθησε την στρατιωτική παρέλαση μετά τα όσα συνέβησαν.

«Οφείλουμε συγγνώμη στον Πρόεδρο» δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, υπογραμμίζοντας ότι «οφείλουμε συγγνώμη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ είμαστε μάρτυρες ενός απαράδεκτου γεγονότος.


Η δικτατορία της μειοψηφίας, αυτοί οι ελάχιστοι με τη διαμαρτυρία τους αυτή προσέβαλαν την ίδια την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου, αλλά και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» ενώ ο αντιπεριφερειάρχης Απ.Τζιτζικώστας μίλησε για μειοψηφίες που ήθελαν να αμαυρώσουν την επέτειο.

Προηγουμένως οι διαμαρτυρίες των πολιτών ματαίωσαν για πρώτη φορά τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας φανερά ενοχλημένος και δυσαρεστημένος αποχώρησε από την εξέδρα των επιστήμων της Θεσσαλονίκης, καθώς δέχθηκε έντονες διαμαρτυρίες πολιτών. «Ποιοι με αποκαλούν προδότη, εγώ πολέμησα 15 χρονών τον ναζισμό» ανέφερε και αποχώρησε με τους υπόλοιπους επισήμους.





tanea.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου