Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Ισραηλινά ελικόπτερα στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Στο αεροδρόμιο Λάρνακας πραγματοποίησαν προσγειώσεις και απογειώσεις ισραηλινά ελικόπτερα, στο πλαίσιο άσκησης που πραγματοποιούν στην ανατολική Μεσόγειο.

Στα πλαίσια άσκησης που πραγματοποιούν οι Ισραηλινοί γενικά στην Ανατολική Μεσόγειο 6 Απάτσι και 2 Σιρόσκι προσέγγισαν το αεροδρόμιο της Λάρνακας λίγο μετά τις 10 το πρωί και ορισμένα από αυτά, σε συνεννόηση με τις Κυπριακές αρχές όχι απλώς προσγειώθηκαν και απογειώθηκαν αλλά διενήργησαν πλήρη διαδικασία ανεφοδιασμού..

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ανεφοδιασμούς πραγματοποιούν και στον αέρα. Πάντως, όπως μας λέχθηκε, πρόκειται για μια θετική εξέλιξη, αφού με αυτό τον τρόπο περιφρουρείται η περιοχή και παράλληλα στέλνεται σαφέστατο μήνυμα στην Άγκυρα.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος Επικοινωνίας και Δημοσίων σχέσεων της Hermes Airports, Αδάμος Ασπρής μας ανέφερε χαρακτηριστικά: «παρακολουθούμε γενικά την κίνηση και στα δύο αεροδρόμια της Κύπρου. Όπως γνωρίζετε, η θέση μας είναι ότι θέματα που άπτονται της εθνικής Ασφάλειας της Κυπριακής Δημοκρατίας ή καλύπτονται από στρατιωτικό απόρρητο δεν τυγχάνουν σχολιασμού από τις αρχές των Αεροδρομίων».


sigmalive.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου