Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΗΠΑ: Μαθήτρια "τουίταρε" 144 φορές πριν αυτοκτονήσει

Σοκάρει η ιστορία μιας 18χρονης μαθήτριας από τις ΗΠΑ, της Ashley Billasano, η οποία ανανέωσε 144 φορές τον λογαριασμό της στο Twitter πριν βάλει τέλος στη ζωή της, σύμφωνα με το Fox News Latino.

H μαθήτρια από το Τέξας ανέλυσε στα 144 "τιτιβίσματα" μέσα σε διάστημα έξι ωρών, το προσωπικό της δράμα, αφού ισχυρίστηκε ότι μέλος της οικογένειάς της την είχε κακοποιήσει και ότι την έσπρωχναν προς την πορνεία, γράφοντας ότι δεν δικαιώθηκε από κανέναν.


"Πήγα στο μπάνιο και κλείδωσα την πόρτα. Πήρα ένα ξυραφάκι. Έκανα ότι έπρεπε να κάνω για να ξεχάσω. Μετά από εκείνη τη νύχτα, δεν ήμουν ποτέ ξανά η ίδια" είπε χαρακτηριστικά η κοπέλα, λίγο πριν αυτοκτονήσει.

Μια φίλη της κοπέλας είπε στην τοπική εφημερίδα, Houston Chronicle ότι η αυτοκτονία ήταν η τελευταία της προσπάθεια να ακουστεί, ενώ η μητέρα της Billasano, Tiffany Ruiz Leskinen, δήλωσε ότι η άρνηση της αστυνομίας να τη βοηθήσει οδήγησε την κόρη της στην απελπισία.

"Ο αστυνομικός της είπε ότι δυσκολευόταν να την πιστέψει. Η γυναίκα που χειρίστηκε την υπόθεση ήταν άπειρη και δεν ήξερε τίποτα. Ελεγε συνεχώς ότι έπρεπε να συμβουλευτεί τον προϊστάμενό της" είπε χαρακτηριστικά η συντετριμμένη μητέρα.

Ο λογαριασμός της μαθήτριας στο Twitter είχε 500 followers και όπως είναι φυσιολογικό, αποσύρθηκε την Τετάρτη. Κανείς από τους 500 δεν επικοινώνησε με την αστυνομία, ούτε επιχείρησε να βοηθήσει την κοπέλα. Η αποξένωση σε όλο της το μεγαλείο...

Πηγή: Huffington Post



 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου