Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ Αναγνωρίστηκαν 17 για τα επεισόδια της 28ης Οκτωβρίου

Δεκαεπτά άτομα, που ανήκουν στον χώρο τόσο της άκρας Αριστεράς όσο και της ακροδεξιάς, αλλά και οπαδοί ποδοσφαιρικής ομάδας, εντοπίστηκαν από την Αστυνομία και ταυτοποιήθηκαν για τα επεισόδια της 28ης Οκτωβρίου

Για συμμετοχή στα επεισόδια, που είχαν ως αποτέλεσμα να ματαιωθεί η παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, κατηγορούνται από την αστυνομία, συνολικά δέκα επτά άτομα.


Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης οι κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε "έκνομες δραστηριότητες', αναγνωρίστηκαν και ταυτοποιήθηκαν ήδη τα στοιχεία τους, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης.

Σύμφωνα με το Έθνος, στους 17 περιλαμβάνονται 11 άτομα από τον χώρο της ακροαριστεράς, 2 μέλη ακροδεξιάς οργάνωσης, καθώς και 4 οπαδοί ποδοσφαιρικής ομάδας.

Τη δικαστική έρευνα είχε παραγγείλει η εισαγγελέας υπηρεσίας Θεσσαλονίκης, αμέσως μετά τη ματαίωση της παρέλασης και την αποχώρηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, και των άλλων επισήμων από την εξέδρα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ το προανακριτικό υλικό θα διαβιβαστεί στις δικαστικές αρχές.

Σε αυτό περιγράφονται λεπτομερώς οι πράξεις και η συμπεριφορά που επέδειξαν πριν από την έναρξη της παρέλασης και ο εισαγγελέας θα προσδιορίσει τον ποινικό χαρακτήρα τους.


news247.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου