Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΟ ΤΗΣ 18ΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ Ήθελαν να φάνε τις σάρκες της

Οι λεπτομέρειες της τραγικής εκείνης ημέρας σοκάρουν την παγκόσμια κοινή γνώμη και προκαλούν αποτροπιασμό. Οι δράστες ήθελαν να κάψουν τη 18χρονη Κίρστι Θεολόγου και να φάνε τις σάρκες της

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες από την κατάθεση της Μπερναντέτ Λόκχαρτ στη δίκη των σατανιστών που έκαψαν ζωντανή τη 18χρονη Ελληνίδα Κίρστι Θεολόγου.

Η πολιτειακή μάρτυρας, που επικαλέστηκε εξομολόγηση της 16χρονης κατηγορούμενης, άφησε άφωνους τους πάντες, αποκαλύπτοντας πως οι δράστες σκόπευαν να κάψουν την Κίρστι ζωντανή και στη συνέχεια να φάνε τις σάρκες της.

Οι κατηγορούμενοι Λίντον Βάγκνερ (εγκέφαλος), Ρόμπιν Χάργουντ, Λέστερ Μούντλι, Τζέρεμι Κινγκ και Χάρβει Ίσα, όπως ανέφερε η 16χρονη που ήταν παρούσα στο άγριο περιστατικό και θα δικαστεί χωριστά, ήθελαν να κάνουν ένα σατανιστικό τελετουργικό.

"Όταν η ανήλικη ρώτησε τον Βάγκνερ γιατί χτύπησε την Κίρστι με πέτρα, αυτός απάντησε πως πρόκειται για σατανιστικό τελετουργικό και επανέλαβε τους στίχους από την Αποκάλυψη του Ιωάννη", σημείωσε η μάρτυρας.

Ανέφερε επίσης ότι οι δράστες είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ και ορισμένοι από αυτούς είχαν κάνει χρήση κάνναβης, ενώ προσπάθησαν να πείσουν την Κίρστι να γδυθεί.

Στον χώρο υπήρχε ένα αναμμένο κερί και οι δράστες προσεύχονταν γύρω από ένα μεγάλο τρίγωνο που είχε σχηματίσει με μια πέτρα στο έδαφος ο Λίντον Βάγκνερ.

Ο ντεντέκτιβ Τζόζεφ Γέντε επιβεβαίωσε αυτό το σκέλος της μαρτυρίας, σημειώνοντας πως μετά την προσευχή ο Τζέρεμι Κινγκ άρχισε να σφίγγει τον λαιμό της 18χρονης Κίρστι, ενώ ο Λέστερ Μούντλι της έδενε τα χέρια με σκοινί.

Η Γκράμερ, η 14χρονη φίλη της Κίρστι που νοσηλεύεται τραυματισμένη, προσπάθησε να τη βοηθήσει, όπως ανέφερε ο αστυνομικός, αλλά ο Λίντον Βάγκνερ άρχισε να της σφίγγει το λαιμό μέχρι που εκείνη έπεσε κάτω αναίσθητη.

"Μετά πήγε προς το μέρος της Κίρστι, πήρε την πέτρα με την οποία είχε σχηματίσει το τρίγωνο και άρχισε να τη χτυπά ώσπου την έριξε και αυτήν αναίσθητη. Ακριβώς αυτή είναι η στιγμή που ο Λίντον Βάγκνερ την περιέλουσε με βενζίνη που είχε προμηθευτεί από κοντινό πρατήριο και την πυρπόλησε. Η Γκράμερ, που είχε συνέλθει, προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά, αλλά δεν τα κατάφερε", προσέθεσε.

Οι δράστες μετά από αυτά, ενδεχομένως επειδή άκουσαν κάτι και πίστεψαν πως κινδύνεψαν, εγκατέλειψαν τα δύο κορίτσια αβοήθητα.

Αφού τα δύο κορίτσια περπάτησαν μία απόσταση δύο περίπου χιλιομέτρων για να ζητήσουν βοήθεια, όταν βρίσκονταν σε απόσταση δύο τετραγώνων από το σπίτι της Κίρστι, η φίλη της εξαντλήθηκε. Έτσι, η Κίρστι, δείχνοντας απίστευτο κουράγιο και δύναμη, την πήρε στην πλάτη της.

news247.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου