Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ Από το νοσοκομείο στις Κάννες

Βγήκε από την Κεντρική Κλινική Αθηνών ο υπουργός Οικονομικών, μετά την περιπέτεια με την υγεία του. Σε λίγες ώρες αναμένεται να συνοδεύσει τον πρωθυπουργό στις Κάννες

Γύρω στις 9.30 το πρωί σήμερα Τετάρτη, ο κ. Βενιζέλος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου εισήχθη τα ξημερώματα χθες με κοιλιακό άλγος.

Στο ιατρικό ανακοινωθέν που προηγήθηκε του εξιτηρίου, αναφέρθηκε η διάγνωση, που ήταν "ήπια φλεγμονώδη αντίδραση της σκωληκοειδούς αποφύσεως".


Η κατάσταση της υγείας του κ. Βενιζέλου παρουσίασε σαφή βελτίωση μετά τη συντηρητική αγωγή που ακολούθησε και οι γιατροί αποφάσισαν, να του δώσουν εξιτήριο.

Ο υπουργός, εμφανώς καταβεβλημένος, δεν έκανε κάποια δήλωση κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο.

Στις Κάννες...

Ο Νικολά Σαρκοζί και η Άνγκελα Μέρκελ θα συναντηθούν στις 18:30 (ώρα Ελλάδας) στις Κάννες με τους επικεφαλής του Eurogroup, της Κομισιόν και του ΔΝΤ, και στη συνέχεια θα συναντηθούν στις 21.30 με τον κ. Παπανδρέου.

Στην πρώτη σύνοδο θα μετάσχουν και ο πρόεδρος του Eurogroup και πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ζαν Κλόντ Γιούνκερ, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, και η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα συναντηθούν στις 21.30 με τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο και υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο για να συζητήσουν για την κατάσταση που προκλήθηκε από την ανακοίνωση δημοψηφίσματος στην Ελλάδα για το σχέδιο διάσωσης της ζώνης του ευρώ που υιοθετήθηκε την περασμένη εβδομάδα στις Βρυξέλλες.




news247.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου