Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ Ανατίναξαν το ΙΧ διευθυντή φυλακών

Μετά την επίθεση και τον ξυλοδαρμό από ομάδα αγνώστων πέρυσι, ο διευθυντής φυλακώ Αυλώνας έπεσε πάλι θύμα επίθεσης. Στάχτη το προσωπικό του ΙΧ. Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός και σε πολυκατοικία στο Χαλάνδρι

Δύο εκρήξεις αυτοσχέδιων μηχανισμών σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής σε είσοδο πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι και σε ΙΧ αυτοκίνητο στη Χαλκίδα.
Συγκεκριμένα, η πρώτη εκρηξη σημειώθηκε στη 1:30 μετά τα μεσάνυχτα στο αυτοκίνητο του διευθυντή των Φυλακών Αυλώνα, το οποίο ήταν σταθμευμένο στη διασταύρωση των οδών Δημοκρίτου και Κηρίνθου στη Χαλκίδα.

Από την έκρηξη του αυτοσχέδιου μηχανισμού προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο όχημα, καθώς και σε άλλα δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην ίδια πιλοτή.

Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος διευθυντής των φυλακών πέρσι τον Οκτώβριο είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τρία άτομα έξω από το σπίτι του, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ακόμη μία έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σημειώθηκε στις 4:25 τα ξημερώματα, στην οδό Σαχτούρη στο Χαλάνδρι, σε είσοδο γκαράζ τετραώροφης πολυκατοικίας.

Προκλήθηκαν υλικές ζημιές, ενώ οι αστυνομικοί εκτιμούν πως η βομβιστική επίθεση αφορά ξεκαθάρισμα λογαριασμών που έχει σχέση με ενοίκους της πολυκατοικίας.




news247.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου