Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Αχαϊα: ''Ο πραγματικός πρωθυπουργός της χώρας είναι ο Χ.Ράιχενμπαχ''!

Νέα σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση από τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο, μέσω του προσωπικού του blog...

O μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος κάνει λόγο για ''γερμανική κατοχή και ξεπούλημα της ελληνικής γης και των χρυσαφικών της Πατρίδος μας''. Από τα βέλη του μητροπολίτη δεν ξεφεύγει ούτε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, τον οποίο χαρακτηρίζει αδρανή.


''Ήταν άδικη η επίθεση στον κ. Παπούλια! Αλλά και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν μπορεί να παραβλέπει την αγωνία του ελληνικού λαού και να επικυρώνει τις αντισυνταγματικές αποφάσεις της Βουλής... Δεν είναι προδότης, αδρανής, όμως, είναι'' τονίζει χαρακτηριστικά.

Ο κ.Αμβρόσιος υπογραμμίζει ότι ''πραγματικός πρωθυπουργός της χώρας είναι ο Χ.Ράιχενμπαχ'' και αξαπολύει σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και τον ίδιο τον πρωθυπουργό: ''Γιορτάσαμε την λαμπρότερη εθνική επέτειεο των νεωτέρων χρόνων χωρίς τον πρωθυπουργό της Ελλάδος! Ο κ. Παπανδρέου προτίμησε να συμμετάσχη σε συνεδριακή εκδήλωση του Αραβικού κόσμου! Η στάση του πρωθυπουργού, περιφρόνηση προς τους ήρωες του '40'', γράφει χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης, ο οποίος δεν παρέλειψε να υπεραμυνθεί των διαδηλώσεων διαμαρτυρίας κατά τις παρελάσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.



newsit.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου