Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ "Είχα παρενοχλήσει ξανά την επτάχρονη"

Προφυλακιστέος ο αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας που κατηγορείται για αποπλάνηση επτάχρονου κοριτσιού. Ομολόγησε ότι είχε αποπλανήσει την επτάχρονη τρεις φορές

Προφυλακιστέος στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορίνθου, κρίθηκε τελικά ο 41χρονος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετούσε στην 116 Πτέρυγα Μάχης στον Άραξο και ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση ενός επτάχρονου κοριτσιού, την κόρη ενός φιλικού του ζευγαριού.
H μικρή, με τη βοήθεια παιδοψυχολόγων, περιέγραψε με λεπτομέρειες τι έγινε στο δωμάτιο που βρίσκεται στο υπόγειο του σπιτιού του 41χρονου αεροπόρου, ο οποίος με την πρόφαση να δείξει μια συλλογή που διαθέτει τη φώναξε στο χώρο.

Οι γονείς της, αμέριμνοι, βρίσκονταν στο ισόγειο με τη σύζυγο και τον επτάχρονο γιο του φερόμενου ως δράστη.

Ο κατηγορούμενος αεροπόρος, σύμφωνα με πληροφορίες του dete.gr, φέρεται να την ανάγκασε να προβεί σε άσεμνες χειρονομίες και ο ίδιος να της έδειξε τα γεννητικά του όργανα.

Ο κατηγορούμενος, κατά τη διάρκεια της απολογίας του στις ανακριτικές αρχές του Αεροδικείου, ομολόγησε με τη βοήθεια ειδικών ψυχολόγων την πράξη του, ενώ παραδέχθηκε πως είχε πράξει κάτι ανάλογο με την επτάχρονη άλλες δύο φορές.

Έτσι και αποφασίστηκε η προφυλάκισή του στις φυλακές, μέχρι να διεξαχθεί η δίκη του στο Αεροδικείο, ενώ σε κατάσταση σοκ η οικογένεια της ανήλικης δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα έχουν συμβεί.



news247.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου