Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΑΣΗΣ Το "Ναι" της Καϊλή ξεσήκωσε fb και twitter

Μηνύματα οργής κατά της βουλευτού Εύας Καϊλή σε fb και twitter. Αντιδράσεις για την αλλαγή στην ψήφο εμπιστοσύνης. Διαβάστε στο τα σχόλια των πολιτών
Απογοητευμένοι δεκάδες φίλοι και χρήστες των social media με την "κωλοτούμπα" - όπως οι ίδιοι χαρακτήρισαν την αλλαγή στάσης - της βουλευτού Α' Θεσσαλονίκης Εύας Καϊλή.

Η θετική ψήφος εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, το βράδυ της Παρασκευής, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από πολίτες που ήλπιζαν στην πολιτική αποστασιοποίησή της έστω και την ύστατη στιγμή, με αποτέλεσμα το προφίλ της σε facebook και twitter να κατακλυστεί από εκατοντάδες σχόλια... ακόμα και υβριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη σε επιστολή της προς τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Βουλής, η κ. Καϊλή είχε προαναγγείλει ότι δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, σε περίπτωση που δεν αποσύρει ο Γιώργος Παπανδρέου την απόφασή του για διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

Συγκεκριμένα, σε επιστολή της ανέφερε ότι:

"Με την παρούσα σάς γνωρίζω ότι δεν παραιτούμαι από εκλεγμένη εκπρόσωπος των συμπολιτών και της γενιάς μου, όμως στην ψηφοφορία της Παρασκευής δεν θα παρέχω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση σας".

Διαδικτυακή κόντρα για την "κωλοτούμπα"
Ωστόσο, η θετική ψήφος φαίνεται ότι ήταν αρκετή για να στρέψει τους φίλους της σε fb και twitter, προκειμένου να εκφράσουν την οργή τους.

"Κυρία Καιλή με όλο το σεβασμό στο πρόσωπό σας θα ήθελα να σας εκφράσω αυτό που νιώθει κάθε νέος σε αυτή την χώρα: ΝΤΡΟΠΗ!", αναφέρει άλλος χρήστης του διαδικτύου.




news247.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου