Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

«Ο Μπρέιβικ ήταν φαλλοκράτης», εξομολογείται η πρώην του

«Η εικόνα του γοητευτικού και καλοντυμένου άντρα άλλαξε άρδην όταν μετακόμισα στο σπίτι του το 2005», εξομολογείται η Νατάσα από τη Λευκορωσία σε συνέντευξη της στο νορβηγικό Τύπο.

«Φυσικά, και δεν είχα παρατηρήσει ότι ετοίμαζε κάτι τόσο βίαιο. Αυτόπου ένιωθα ήταν ότι δεν με σεβόταν» λέει η νεαρή κοπέλα η οποία έβγαινε πριν από έξι χρόνια και για πολλούς μήνες με τοΝορβηγό μακελάρη.


Η εφημερίδα Dagbladet εντόπισε την Νατάσα στις ΗΠΑ, όπου τα τελευταία χρόνια έχει μετακομίσει με το σύζυγό της. Σήμερα είναι 30 ετών και το πραγματικό της όνομα δεν αποκαλύπτεται στην συνέντευξη.

Ο Μπρέιβικ τη γνώρισε μέσω μίας ηλεκτρονικής ιστοσελίδας γνωριμιών και την ερωτεύτηκε αμέσως. Ταξίδεψε έως το Μινσκ και την έπεισε να τον ακολουθήσει στη Νορβηγία. Μαζί και ερωτευμένοι επισκέπτονταν εστιατόρια ενώ τις έδειχνε μερικά από τα αξιοθέατα της χώρας του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Μπρέιβικ εξομολογήθηκε στους φίλους του ότι εκείνη τον ακολουθούσε παντού μόνο και μόνο για τα λεφτά του. Επιχείρημα το οποίο εκείνη αρνείται κατηγορηματικά. «Φυσικά και όχι. Δεν ήμουν χρυσοθήρας. Απλώς ήθελα αυτή η σχέση να ''δουλέψει''. Είχαμε γνωριστεί μέσω Διαδικτύου και ήταν προφανές ότι δεν επικοινωνούσαμε καλά με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χημεία...».

Όπως δήλωσε είναι ακόμη σοκαρισμένη από την αποτρόπαια πράξη του, να σκοτώσει 77 άτομα. «Είναι πραγματικά τρομακτικό. Αισθάνομαι απαίσια που υπήρξε μέρος της ζωής μου».


Α.Π

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου