Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ο Τοπαλίδης θέλει να κάνει... χρωμοσαμπουάν τους έγχρωμους που πάνε στην Κοζάνη!

Τη στιγμή που τοπική κοινωνία της Κοζάνης συζητά για τη δημιουργία Κέντρου Υποδοχής Μεταναστών ο περιφερειακός σύμβουλος της πόλης, Τοπαλίδης Στέφανος ο οποίος συμμετέχει στον δεξιό συνδυασμό «Συμμαχία των Πολιτών στη Δυτική Μακεδονία», του εκλεγμένου περιφερειάρχη, Γιώργου Δάκη ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων με δηλώσεις σε ρυθμούς άκρως ρατσιστικού παραληρήματος!

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο κ. Τοπαλίδης σοκάρει σχολιάζοντας το Κέντρο Υποδοχής που πρόκειται να κατασκευαστεί για τους μετανάστες. Συγκεκριμένα έγραψε « Κάποιοι κατάφεραν να κάνουν σαπούνι. Εγώ, με μερικούς έγχρωμους θα κάνω χρωμοσαμπουάν».


Ωστόσο, ο κ. Τοπαλίδης έπειτα από λίγα λεπτά φάνηκε να παρουσιάζει συμπτώματα λοβοτoμής... ξεχνώντας τις ρατσιστικές δηλώσεις του (διανύουμε και προεκλογική περίοδο) και τα «γύρισε» προφασιζόμενος ότι μίλησε με αυτό αυτόν τρόπο για τους μετανάστες που πρόκειται να εγκατασταθούν στην Κοζάνη διότι ήθελε να αφυπνίσει τον κόσμο! Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Χαίρομαι που κατάφερα να κάνω ντόρο με την δήλωση αυτή, αυτός ήταν ο σκοπός μου, να ευαισθητοποιήσω τον κόσμο και να είμαστε όλοι σε επαγρύπνιση για το θέμα.Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι ζώα για να τους βάλουμε στο στρατόπεδο της Νεάπολης, πρέπει να ζουν ελεύθερα».


Πηγή: Kozanimedia

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου