Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Συνέλαβαν τον καφετζή της Βουλής για χρέη στο Δημόσιο

Ο καφετζής της Βουλής φεύγοντας άφησε πίσω του για...πουρμπουάρ απλήρωτους εργαζομένους και χρέη. Διαβάστε πόσα χρωστάει στο Δημόσιο

"Πικρό καφέ" σέρβιρε η αστυνομία στον καφετζή της Βουλής καθώς σύμφωνα με τις αρχές της Κορίνθου συνελήφθη για χρέη στο Δημόσιο ύψους 316.472 ευρώ.

Ο επιχειρηματίας είχε αναλάβει πριν δύο χρόνια το κυλικείο της Βουλής, ενώ "αποσύρθηκε" από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στο κυλικείο της Βουλής, όπου ανέλαβε ακόμα και την τροφοδοσία των Υπουργικών Συμβουλίων του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, φεύγοντας άφησε απλήρωτους τους εργαζόμενους του καφενείου της Βουλής, οι οποίοι μετρούσαν υπερωρίες ενώ δεν είχαν και ένσημα.

Στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρεται χαρακτηριστικά: "Συνελήφθη στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 49χρονος Έλληνας, επιχειρηματίας – νόμιμος εκπρόσωπος αλυσίδας καταστημάτων (αρτοποιείων – ζαχαροπλαστείων), για οφειλές προς το Δημόσιο. Ειδικότερα, σε βάρος του 49χρονου έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 316.472,15 ευρώ. Ο 49χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου".

Σημειώνεται ότι τα κόμματα της Αριστεράς είχαν καταθέσει επίκαιρη ερώτηση για την πορεία του στο κυλικείο ενώ ο επιχειρηματίας διαμαρτυρόταν για τα μηδενικά έσοδα που του απέφερε η επιχειρηματική του κίνηση.

Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να τον εμπόδισε από το να έχει στη κατοχή του μία Ferrari αλλά και ένα πολυτελές Hummer καθότι λέγεται πως έχει ακριβά γούστα.




news247.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου