Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

«Οσμή υποκρισίας αναδίδει ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών για τους Έλληνες»

Το πρακτορείο Reuters σχολιάζει καυστικότατα την κατάρρευση του κυβερνητικού συνασπισμού στην Ολλανδία εξαιτίας της αποτυχίας της να συμφωνήσει σε περικοπές στον προϋπολογισμό, οι οποίες ήταν πιο ήπιες από τις αντίστοιχες ελληνικές.

Mια «οσμή υποκρισίας αναδίδει ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών για τους Έλληνες», σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
Το... πρακτορείο σχολιάζει καυστικότατα την κατάρρευση του κυβερνητικού συνασπισμού στην Ολλανδία εξαιτίας της αποτυχίας της να συμφωνήσει σε περικοπές στον προϋπολογισμό, οι οποίες ήταν πιο ήπιες από τις αντίστοιχες ελληνικές.


«Τα σχόλια που έχει κάνει ο De Jager στο παρελθόν, ήταν τόσο προκλητικά που έφτασαν να εξοργίσουν ακόμα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ο οποίος απάντησε λέγοντας "ποιοι είναι οι Ολλανδοί'";» σχολιάζει το δημοσίευμα το Reuters.

Συνεχίζει μάλιστα αναφέροντας ότι «ο κοντός και παχουλός Ολλανδός, που δείχνει νεότερος από την ηλικία του», ποτέ δεν δίστασε να δηλώσει ότι, οι ευρωπαϊκές χώρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα θα πρέπει να δεχτούν μεγαλύτερη εποπτεία.

«Σήμερα οι όροι έχουν αντιστραφεί» και ενώ η Ελλάδα απολαμβάνει μια -έστω και προσωρινή περίοδο- σχετικής ηρεμίας, η Ολλανδία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης αβεβαιότητας.

«Αρκετοί Έλληνες αισθάνονται ότι, κριτικές σαν αυτές του De Jager είναι αρκετά επώδυνες και τονίζουν ότι, δεν ενδιαφέρονται για όσα περνάει αυτή την στιγμή η Ολλανδία» σχολιάζει το δημοσίευμα.










greece-salonika.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου