Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Αιματηρή επίθεση με τρεις αλλοδαπούς τραυματίες στην Καλλιθέα

Τα κίνητρα πίσω από την επίθεση εναντίονμεταναστών που έγινε χθες αργά το βράδυ στην πλατεία Κύπρου, στην Καλλιθέα εξετάζει ηαστυνομία.

Η επίθεση όπως φαίνεται ήταν οργανωμένη αφού σ’ αυτή μετείχε ομάδα νεαρών η οποία προσέγγισε την πλατεία με τέσσερις μοτοσικλέτες.
Οι δράστες όρμησαν με αλυσίδες και άλλα αντικείμενα σε μετανάστες που βρίσκονταν στην Πλατεία με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τρεις από αυτούς.

Άλλοι μετανάστες που τους είδαν να κινδυνεύουν έτρεξαν για να βοηθήσουν και τότε οι νεαροί αναγκάστηκαν να φύγουν με τις μοτοσικλέτες τους.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν προσαγωγές υπόπτων.

Τραυματίες είναι δύο Αιγύπτιοι και ένα Παλαιστίνιος οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο Βούλας.

Σύμφωνα με γιατρούς του νοσοκομείου έφεραν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Από την αστυνομία εξετάζουν με ιδιαίτερη σοβαρότητα την υπόθεση καθώς ο τρόπος με τον οποίο έδρασαν οι μοτοσικλετιστές αλλά και η επιλογή της Πλατείας στην οποία συχνάζουν μετανάστες ενισχύουν τα ρατσιστικά κίνητρα.

Πληροφορίες για το συμβάν αναμένεται να δώσουν και τα ίδια τα θύματα της επίθεσης







newpost.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου