Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Συνταξιούχος αστυνομικός συνέλαβε Γεωργιανό διαρρήκτη!

«Ραντεβού» με την… ατυχία είχαν οι τρεις Γεωργιανοί κακοποιοί που διέρρηξαν ένα σπίτι στο Άργος! Την στιγμή που προσπαθούσαν να διαφύγουν, ένας απόστρατος αστυνομικός θυμήθηκε τα… παλιά και αποδείχθηκε ιδιαίτερα αποτελεσματικός, καθώς κατάφερε να συλλάβει τον έναν από αυτούς!

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού στην περιοχή του Αρχαίου θεάτρου, επέστρεψε την ώρα που οι διαρρήκτες βρίσκονταν μέσα και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ο συνταξιούχος αστυνομικός άκουσε τις φωνές της, έτρεξε και βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν από τους δράστες. Αψηφώντας τον κίνδυνο, κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να τον παραδώσει στους… εν ενεργεία αστυνομικούς οι οποίοι τον συνέλαβαν.

Πάνω του βρεθήκαν τα κλειδιά ενός αυτοκίνητου που ανήκει σε άλλον ομοεθνή του κάτοικο Αθήνας, ο οποίος αναζητείται καθώς φαίνεται ότι ήταν ο ένας από τους άλλους δυο διαρρήκτες οι οποίοι πρόλαβαν να διαφύγουν παίρνοντας μαζί τους τα απροσδιόριστης αξίας χρυσαφικά που είχαν κλέψει από το σπίτι.

Δυο διαρρήξεις με πλούσια λεία ερευνά η Ασφάλεια στην πόλη της Κω. Η πρώτη έγινε μεταξύ 24 Απριλίου και 15 Μαΐου σε ένα σπίτι του οποίου η 48χρονη ιδιοκτήτρια απουσίαζε και οι δράστες άρπαξαν κοσμήματα αξίας 30.000 ευρώ. Η δεύτερη διάρρηξη έγινε στο σπίτι μιας 51χρονης, από το οποίο οι δράστες έκλεψαν κοσμήματα αξίας 7.000 ευρώ.



on-news.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου