Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Οι διακοπές χλιδής του Άκη και της Βίκυς στη Σαρδηνία

Άφωνοι έχουν μείνει οι ειδικοί ανακριτές από τα ακριβά γούστα και τις απαιτήσεις τις οποίες είχε η προφυλακισμένη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος σύζυγος του πρώην υπουργού, καθώς, μετά τις ακριβές αγορές ρούχων και επίπλων, νέες αποδείξεις από τις διακοπές της στη Σαρδηνία, που βρέθηκαν και αυτές φυλαγμένες στο αρχείο του Άκη, αποτυπώνουν την προτίμηση της στη χλιδή.

Όπως αναφέρει το Έθνος, αποκαλυπτικές είναι οι αποδείξεις για το βασιλικό πενθήμερο που πέρασε το ζεύγος Τσοχατζόπουλου το διάστημα από τις 3 μέχρι τις 8 Αυγούστου του 2001 στο ξενοδοχείο Pitrizza στο Πόρτο Σέρβο.

Μόνο και μόνο για τη διαμονή το ζεύγος πλήρωσε 1.596,88 ευρώ τη βραδιά. Όπως προκύπτει μάλιστα από το λογαριασμό του ξενοδοχείου, το ζεύγος Τσοχατζόπουλου επέλεξε κάποιες βραδιές να δειπνήσει στο πιάνο- ρεστοράν του ξενοδοχείου, όπου πλήρωσαν ενδεικτικά στις 5 Αυγούστου, ποσόν 418,33 ευρώ.

Δύο μέρες αργότερα, η κ. Σταμάτη έδωσε ρούχα στο καθαριστήριο του ξενοδοχείου και ο λογαριασμός της χρεώθηκε με το ποσόν των 15,49 ευρώ ενώ την ίδια μέρα η σύζυγος του πρώην υπουργού φαίνεται ότι χρειάστηκε την περιποίηση των αισθητικών του ξενοδοχείου…

Όπως προκύπτει από την απόδειξη πληρωμής στις 7 Αυγούστου του 2001, η Βίκυ Σταμάτη κατέβαλε ποσόν 70,38 ευρώ μόνο για το μανικιούρ της, ενώ την ίδια μέρα πλήρωσε ακόμη 350 ευρώ για αισθητική φροντίδα και γυμναστήριο.



newpost.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου