Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Kρέμες προσώπου, λίμα και... απεργία πείνας για την Βίκυ Σταμάτη στον Κορυδαλλό

Μπορεί η σύζυγος του πρώην υπουργού, Βίκυ Σταμάτη, να άρχισε απεργία πείνας την οποία είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρις εσχάτων, ωστόσο κάποιες από τις παλιές της συνήθειες φαίνεται ότι δεν μπορεί να εγκαταλείψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, η γυναίκα του Ακη Τσοχατζόπουλου μέσα από το αναρρωτήριο των γυναικείων φυλακών ζήτησε από τους δικούς της ανθρώπους να της φέρουν τρία πράγματα: μία λίμα για τα νύχια της, ένα τσιμπιδάκι φρυδιών και μία κρέμα απολέπισης για το πρόσωπο.

Οταν οι υπεύθυνοι της φυλακής την ενημέρωσαν πως αυτά τα αντικείμενα απαγορεύονται μέσα στο κελί, η Βίκυ Σταμάτη ζήτησε ειδική άδεια προκειμένου να της χορηγηθούν τα άκρως απαραίτητα -για την ίδια- αντικείμενα.

Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες λένε ότι πιθανότατα το αίτημά της θα γίνει δεκτό καθώς βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ενδεχομένως το πρωί της Κυριακής, μετά από εντολή εισαγγελέα, να μπορέσει να επισκεφθεί την έκτη πτέρυγα του Κορυδαλλού και να συναντηθεί με τον σύζυγό της, Ακη Τσοχατζόπουλο.







newpost.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου