Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Η φετινή ΔΕΘ θα είναι... διαφορετική - Το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών

Δημοσιοποιήθηκε το πρόγραμμα της περιορισμένης, φέτος, παρουσίας των πολιτικών αρχηγών στην 77η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), από HELEXPO AE και ΔΕΘ ΑΕ, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση της διοργάνωσης.

Αναλυτικότερα, στην επίσκεψη-«αστραπή» στην 77η ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, θα τελέσει τα εγκαίνια της διοργάνωσης, στις 10 το πρωί του Σαββάτου 8 Σεπτεμβρίου, ενώ αμέσως μετά θα συναντηθεί με τις διοικήσεις των προς συγχώνευση εταιρειών HELEXPO και ΔΕΘ. Η καθιερωμένη ομιλία του πρωθυπουργού προς τους παραγωγικούς φορείς το βράδυ του Σαββάτου, όσο και η συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Κυριακής, δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν.Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, στις 10 το πρωί, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, πρόκειται να συναντηθεί με τις διοικήσεις των υπό συγχώνευση εταιριών, ενώ μία ώρα αργότερα θα πραγματοποιήσει ομιλία (συνεδριακό κέντρο «Ν. Γερμανός»).

Για τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, στις 10.30 το πρωί, έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου των Οικολόγων Πράσινων, ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση αντιπροσωπείας τους με τις διοικήσεις των HELEXPO και ΔΕΘ ΑΕ.

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στη μία το μεσημέρι, πρόκειται να πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παναγιώτη Καμμένου, ο οποίος την Τετάρτη το απόγευμα αναμένεται να συναντηθεί με τις διοικήσεις των HELEXPO και ΔΕΘ και τους προέδρους των σωματείων των εργαζομένων. Το βράδυ της Τετάρτης, στις 19.30, ο κ.Καμμένος θα πραγματοποιήσει ομιλία (συνεδριακό κέντρο «Ι.Βελλίδης»).

Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, στις 19.30, ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας, θα μιλήσει ενώπιον των παραγωγικών φορέων («Ι.Βελλίδης»), ενώ την Κυριακή, στη μία το μεσημέρι, θα δώσει συνέντευξη Τύπου στον ίδιο χώρο.

Στο πρόγραμμα που διανεμήθηκε δεν υπήρχαν πληροφορίες για την παρουσία της γενικής γραμματέως του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα, στην 77η ΔΕΘ.





newpost.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου