Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Μπαράζ επιθέσεων από τους Anonymous σε κυβερνητικούς δικτυακούς τόπους

Από τις 10 χθες το βράδυ ώρα Ελλάδας οι Anonymous πραγματοποιούν επιθέσεις DDoS σε κυβερνητικά site, εν όψει της επίσκεψης Μέρκελ στην Αθήνα!


Εκτός λειτουργίας τέθηκαν για αρκετή ώρα τα εξής site:


- Προεδρία της Δημοκρατίας (presidency.gr)
- Ελληνική Αστυνομία (hellenicpolice.gr)
- Υπουργείο Εξωτερικών (mfa.gr)
- Βουλή των Ελλήνων (hellenicparliament.gr)
- Αντώνης Σαμαράς (antonis-samaras.gr)
- Ελληνική Κυβέρνηση (government.gov.gr)

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές (ώρα 1:50) συνεχίζουν να βρίσκονται εκτός λειτουργίας το site της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και το site της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Έχει αποκατασταθεί για την ώρα η λειτουργία στα υπόλοιπα site (Προεδρία της Δημοκρατίας, Υπουργείο Εξωτερικών, Βουλή των Ελλήνων, Αντώνης Σαμαράς).

Update [9:30]: Η λειτουργία όλων των παραπάνω κυβερνητικών site που δέχθηκαν επίθεση από τους Anonymous έχει αποκατασταθεί και η πρόσβαση στις ιστοσελίδες γίνεται χωρίς προβλήματα.

Ακολουθεί το μήνυμα των Anonymous:

«Κυβέρνηση της Ελλάδας,

Είμαστε οι Anonymous.

Παρακολουθούμε τα γεγονότα στην Ελλάδα και πραγματικά είμαστε συγκλονισμένοι.

4.000 αυτοκτονίες, 2.000.000 άνεργοι, 500.000 άστεγοι, νοσοκομεία χωρίς τα απαραίτητα υλικά, μισθοί και συντάξεις στα όρια της πείνας και πολλά άλλα. Και εσείς το μόνο που κάνετε είναι να αδιαφορείτε.

Προκαλείτε τον λαό σας προσκαλώντας την Μέρκελ , την στιγμή που αυτή σε συνεργασία με σας έφτασαν τους Έλληνες στα όρια της εξαθλίωσης. Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Απειλείτε τον λαό σας με μέτρα ασφαλείας που μόνο σε καθεστώτα κατοχής ταιριάζουν.

8.000 αστυνομικοί, ατσαλένιοι φράχτες, βατραχάνθρωποι στους υπονόμους, όλα τα σώματα ασφαλείας σε επιφυλακή, απαγόρευση κυκλοφορίας στους δρόμους της πρωτεύουσας…

Που ακριβώς διαφέρετε από την Χούντα? Ο λαός διαμαρτύρεται, και όπως φαίνετε τον φοβάστε.Εμείς σαν Anonymous είμαστε δίπλα στους Έλληνες που διεκδικούν την ελευθερία τους. Είμαστε δίπλα σε ένα λαό που τον έχετε παραδώσει στις γερμανικές κατοχικές δυνάμεις.

Έχουμε ήδη δώσει γραμμές dial up γιατί ξέρουμε ότι από τον φόβο σας θα προσπαθήσετε να φιμώσετε τους Έλληνες. Αυτό δεν θα το ανεχτούμε.Την ώρα που εσείς θα έχετε τον νου σας να κάνετε τα χατίρια των φίλων σας τραπεζιτών, εμείς θα είμαστε δίπλα στους Έλληνες, διαμαρτυρόμενοι μαζί τους.

The eye of Anonymous now focus on Greece…

Citizens of Greece, Anonymous now fighting with you».








newpost.gr




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου