Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

«Ήμασταν γείτονες και μου άρεσε» ομολόγησε ο 27χρονος δολοφόνος της Ζωής στην Ξάνθη

Την αποτρόπαια πράξη του ομολόγησε ο 27χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας της 34χρονης Ζωής στην Ξάνθη, που συγκλόνισε όλη τη χώρα. Ο 27χρονος, Χρήστος Παπάζογλου, είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για βιασμούς και ναρκωτικά, ενώ είχε συλληφθεί χθες ως βασικός ύποπτος για το φρικιαστικό έγκλημα....


Όπως ομολόγησε με πρωτοφανή ψυχραιμία στους αστυνομικούς, περνούσε τα ξημερώματα από τη γειτονιά και προχώρησε δίχως δεύτερη σκέψη στο βιασμό της άτυχης κοπέλας που μόλις είχε φτάσει έξω από το σπίτι της επειδή του άρεσε! Στη συνέχεια και με πλήρη συνείδηση των πράξεών του αποφάσισε να κάψει το τραυματισμένο άγρια κορμί της Ζωής για να καλύψει τα ίχνη του. Ο βιασμόςέγινε στον ακάλυπτο χώρο πίσω από την πολυκατοικία της κοπέλας, ενώ της επιτέθηκε μόλις εκείνη είχε βάλει τα κλειδιά στην εξώπορτα του σπιτιού της.

Οι αστυνομικές αρχές οδηγήθηκαν στα ίχνη του από ένα δακτυλικό αποτύπωμα που βρήκαν σε ένα από τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο σημείο όπου βρήκε τραγικό θάνατο η άτυχη κοπέλα.

Επίσης, υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι είδε τον άντρα λίγη ώρα πριν το έγκλημα, κοντά στο σπίτι της κοπέλας μεθυσμένο, ενώ κάμερες τον κατέγραψαν να ακολουθεί το θύμα και τη φίλη της όταν περπατούσαν στο δρόμο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης εργαζόταν σε μανάβικο κοντά στο σπίτι της κοπέλας και ήταν γνωστός στην περιοχή.

Το φρικιαστικό αυτό έγκλημα έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία με τους χρήστες του Facebookαπό την Ξάνθη να προσθέτουν στα προφίλ τους μαύρες φωτογραφίες. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του group των Παλαιών Φωτογραφιών της Ξάνθης, στο πλαίσιο της οποίας τα προφίλ θα παραμείνουν μαύρα για τρεις μέρες.





newpost.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου