Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Με τρεις μαχαιριές έσφαξε την 43χρονη ο Αλβανός

Με τρεις μαχαιριές έσφαξε την 43χρονη ο Αλβανός
Σοκ στην Πάτρα από τη στυγερή δολοφονία της 43χρονης Ναταλίας Βουτσινά από τον 33χρονο Αλβανό, που κατακρεούργησε με μαχαίρι τη μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού. Με τα χέρια του βαμμένα στο αίμα, ο δράστης πήγε στις 09:00 το πρωί στην αστυνομία λέγοντας, σύμφωνα με το thebest, ότι σκότωσε μια γυναίκα στα Μποζαΐτικα!...


«Τσακωθήκαμε και τη σκότωσα» φέρεται να ομολόγησε ο Αλβανός μαχαιροβγάλτης. Όπως έγινε μάλιστα γνωστό, πριν από λίγο, παρέδωσε στους αστυνομικούς και το μαχαίρι με το οποίο έκανε το έγκλημα.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για ........
ανθρωποκτονία της 43χρονης γυναίκας.

Πάλεψε για τη ζωή της η Ναταλία

Ιχνη πάλης έχουν εντοπισθεί στο άψυχο σώμα της 43χρονης Ναταλίας Βουτσινά, κάτι που οδηγεί τους αστυνομικούς να συμπεράνουν ότι πριν ο δράστης της καταφέρει τα θανατηφόρα χτυπήματα με το μαχαίρι, η γυναίκα είχε συγκρουστεί μαζί του. Το θύμα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή φέρει τρεις μαχαιριές. Μία έχει δεχθεί στην πλάτη, μία στο στέρνο ενώ ο δράστης με το τρίτο χτύπημα της έκοψε την καρωτίδα.



Είχε σχέση με το θύμα ο Αλβανός;

Σύμφωνα με τον Αλβανό, ναι! Μάλιστα διατηρούσαν σχέση τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Αυτό τουλάχιστον, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. Τους ισχυρισμούς του πάντως απορρίπτουν οι συγγενείς και το περιβάλλον της 43χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη Ναταλία Βουτσινά ήταν παντρεμένη με τον Ανδρέα Βρη, εξάδελφο γνωστού δημοσιογράφου της Πάτρας που φέρει το ίδιο όνομα, και με τον οποίο είχαν αποκτήσει ένα κοριτσάκι.


Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr o δράστης περιστασιακά εργαζόταν στο σπίτι του ζευγαριού και βοηθούσε και στο καφέ που είχαν.

Την ίδια ώρα, οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση συνεχίζονται για να διαπιστωθούν τα αίτια του φρικιαστικού εγκλήματος, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου