Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΚΕΕΡΦΑ: Φασιστοειδές απείλησε με όπλο μετανάστη στη γειτονιά που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας

ΚΕΕΡΦΑ
Περιστατικό που προκαλεί ανησυχία καταγράφει η ανακοίνωση της κίνησης ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και το φασισμό και μάλιστα στην περιοχή που δολοφονήθηκε ο Π. Φύσσας...


Σύμφωνα με την ΚΕΕΡΦΑ: "Την Παρασκευή 29 Νοέμβρη το μεσημέρι στην περιοχή της Αμφιάλης, ο Πακιστανός μετανάστης Μοχάμετ Μενίρ δέχτηκε επίθεση με πέτρες και με απειλή πιστολιού από αμετανόητο φασιστοειδές. Ο Μοχάμετ γυρνούσε την περιοχή με καροτσάκι συλλέγοντας σίδερα και παλιά αντικείμενα από τους κάδους.

Την ώρα που έψαχνε στον κάδο της οδού (που έχουμε στη διάθεσή μας) από τον 5ο όροφο βγήκε μαινόμενος φασίστας που τον έβριζε λέγοντας φύγε από “δω βρωμοπακιστανέ” και άρχισε να του πετά αντικείμενα και πέτρες.

Όταν βγήκαν έξω δύο γυναίκες από το απέναντι σπίτι και είπαν ότι θα καλέσουν την αστυνομία, τότε ο φασίστας επανήλθε με όπλο απειλώντας ότι θα σκοτώσει τον μετανάστη και φωνάζοντας “φέρτε όποιον θέλετε δεν μπορείτε να μου κάνετε τίποτα”. Είναι απαράδεκτο οι φασίστες να απειλούν και να τρομοκρατούν μετανάστες στη γειτονιά που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής.

Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι νεολαίοι που ξεσηκώθηκαν μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα απαιτώντας να μπουν στη φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί και οι συνένοχοί τους στην αστυνομία και την κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψουν τα φασιστοειδή να ξαναπλώσουν το χέρι τους σε κανένα μετανάστη και εργαζόμενο της περιοχής.

Τα φασιστοειδή έχουν αποθρασυνθεί από το έδαφος που τους άφησε η κυβέρνηση Σαμαρά και την ανοχή του Δένδια στη πραγματοποίηση ανοικτών και φρουρούμενων από την ΕΛΑΣ φασιστοσυνάξεων, πρώτα έξω από το Σταθμό Λαρίσης και τώρα στο Σύνταγμα. Για άλλη μια φορά στο όνομα της η συνοχής της δεξιάς πολυκατοικίας κατά του εργατικού κινήματος και της αριστεράς για την επιβολή νέων μνημονίων η ΝΔ απλώνει γέφυρες με τους νεοναζί δίνοντας κάλυψη στη φασιστική καμπάνια υπέρ των επικεφαλής των ταγμάτων εφόδου που βρίσκονται στη φυλακή.

Αποδεικνύεται πόσο ψεύτικη είναι η προπαγάνδα του Δένδια που ισχυρίζεται ότι πέτυχε την εξάρθρωση του διαβόητου Τάγματος εφόδου της Νίκαιας που συμμετείχε σύσσωμο στην ενέδρα όπου ο Ρουπακιάς δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα αλλά και στην επίθεση στο Πέραμα κατά των εργατών του ΠΑΜΕ.

Παραμένει ενεργό και ανασυντάσσεται με εντολές των έγκλειστών φύρερ στο Κορυδαλλό αλλά και των ελεύθερων χρυσαυγιτών «πυρηναρχών» που παραμένουν ελεύθεροι παρά τα εγκλήματα που διέπραξαν εξαπολύοντας νέες απειλές μέσα και έξω από την Βουλή. Μοναδική ασπίδα κατά της φασιστικής απειλής των νεοναζί της Χρυσής Αυγής είναι η κλιμάκωση της δράσης. Συνεχίζουμε με την αντιφασιστική συγκέντρωση του Σαββάτου 30/11 στις 4μμ στα Προπύλαια απαιτώντας έξω οι φασίστες από κάθε γειτονιά".


Φωτογραφία: Ορέστης Σεφέρογλου "Ε"
enet.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου