Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Τρόικα: Τα ξενύχτια, τα μεθύσια και οι έρωτες στην Ελλάδα!

Οι τροϊκανοί έχουν και μια άλλη πλευρά: Είναι γλεντζέδες και μετά τις συναντήσεις με τους υπουργούς και τις συσκέψεις, τα πίνουν σε μπαράκια του Κολωνακίου και όχι μόνο!..

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο κρυψίνους και νευρικός Πολ Τόμσεν, ο οποίος είναι και ιδιαίτερα κακότροπος σε ότι αφορά τα θέματα της δουλειάς, είχε δεχτεί μάλιστα «κατσάδα» από το ΔΝΤ της Νέας Υόρκης να μαζευτεί.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει πηγή, που τον γνωρίζει καλά «Ο Τόμσεν είναι κρυψίνους. Συνωμότης από κούνια. Σε αυτό έμοιαζε με τον Μπομπ Τράα και από την αρχή οι δυο τους και μέχρι να φύγει από την Ελλάδα ο τελευταίος είχαν αναπτύξει μια ιδιαίτερη φιλία. Του αρέσει η καλή ζωή, είναι λάτρης των γυναικών, όμως επειδή στο παρελθόν του είχαν τραβήξει το αφτί και επειδή και στην Ελλάδα πήγε να κάνει «γκάφα», σύντομα έκοψε τις πολλές εξόδους. Κάπου – κάπου παρέα με συναδέλφους του έβγαινε στο «Villa Mercedes», αλλά μια ξαφνική εντολή του ΔΝΤ από την Νέα Υόρκη τον ταρακούνησε και φοβήθηκε ότι θα αποτελούσε διπλό στόχο: τόσο των τρομοκρατών όσο και της ΕΥΠ».

Δεν είναι όμως μόνο ο Πολ Τόμσεν, ο κύριος «και δεν του φαινότανε». Για τον Μπομπ Τράα είχε γίνει σούσουρο η ιδιαίτερα συμπάθεια που είχε σε γυναίκα στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, ενώ υπάρχει και «παράνομο ζευγαράκι» στην παρέα.

«Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο διάστημα μετά το 2011 δύο στελέχη του ΔΝΤ ήρθαν πολύ κοντά, παρότι ο άντρας είναι παντρεμένος. Πρόκειται για ένα από τα μικρά καθημερινά μυστικά των τροϊκανών «επισκεπτών» και «φίλων» μας που κρατιέται καλά κρυμμένο. Μάλιστα, το ζευγάρι, αν και προσπαθεί να κρυφτεί, είναι ήδη γνωστό στα μεσαία κλιμάκια του οργανισμού στην Αθήνα», αναφέρει το δημοσίευμα.

Οι τεχνοκράτες… φίλοι μας είναι λάτρεις της Ελλάδας. «Όλοι τους περάσανε από την Μύκονο και την Σαντορίνη, ενώ έχουμε και κάμποσες ιστορίες που μιλάνε για μεθύσια, ποτά και κραιπάλη», λέει πηγή, που τους γνωρίζει και αποκαλύπτει ότι… παίρνουν και τα μπόνους τους για κάθε μέρα που βρίσκονται στην Ελλάδα.

«Για κάθε μέρα παραμονής τους στην χώρα μας λαμβάνουν πρόσθετες αμοιβές 300 – 500 ευρώ, με αποτέλεσμα να σέρνουν τις διαπραγματεύσεις όσο μπορούν», αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ προσθέτει πώς προνόμια απολαμβάνουν και οι οικογένειες τους, τα μέλη των οποίων μπορούν να μετακινούνται με δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια –φυσικά στην business class-, να έχουν δωρεάν οικιακή βοήθεια και ένα σωρό άλλες παροχές.




Πηγή: εφημερίδα "Πρώτο Θέμα"

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου