Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα στην Κοιλάδα των Τεμπών

- Ακαριαίο θάνατο βρήκε ο οδηγός του αυτοκινήτου
- Απεγκλωβίστηκαν όλοι οι επιβάτες του κτελ - 15 τραυματίες μεταφέρθηκαν σε 2 νοσοκομεία της Λάρισας
- Τραυματίστηκε κοριτσάκι που επέβαινε στο ΙΧ
- Δεκαοχτώ ασθενοφόρα από όλη τη Θεσσαλία έχουν σπεύσει στα Τέμπη
- Η κυκλοφορία έχει διακοπεί - Ουρές χιλιομέτρων στην εθνική οδό...

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Κοιλάδα των Τεμπών και συγκεκριμένα στο 384ο χλμ. Το τραγικό δυστύχημα σύμφωνα με την αστυνομία συνέβη όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο επιχείρησε να κάνει προσπέραση σε νταλίκα και συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα.

ΦΩΤΟ: LARISSANET.GR

Σύμφωνα με τον πρώτο απολογισμό, νεκρός είναι ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου ενώ σε πολύ κρίσιμη κατάσταση είναι ο οδηγός της νταλίκας κι ένας επιβάτης του ΚΤΕΛ. Στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης επέβαιναν συνολικά 18 άτομα.
Μεγάλη είναι η κινητοποίηση Αστυνομίας, ΕΚΑΒ και Πυροσβεστικής, ενώ 18 ασθενοφόρα από όλη τη Θεσσαλία έχουν σπέυσει στα Τέμπη.
Από το ΚΤΕΛ έχουν απεγκλωβιστεί όλοι οι επιβάτες και 7 από αυτούς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Λάρισας με ελαφρά τραύματα. Τραυματισμένο είναι κι ένα κοριτσάκι που επέβαινε στο ΙΧ αυτοκίνητο.
Η κυκλοφορία έχει διακοπεί, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με το lamiareport να έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων στην εθνική οδό και στα δυο ρεύματα.
Η τροχαία είναι επί ποδός και προσπαθεί να επιβραδύνει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων έχοντας δώσει εντολές να σταματούν τα αυτοκίνητα, πριν αυτά μπουν στην κοιλάδα των Τεμπών.




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου