Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Κρατούσαν «αιχμάλωτες» τις τρεις κόρες τους

Κρατούσαν «αιχμάλωτες» τις τρεις κόρες τους
Μητέρα και πατριός φέρονται να κρατούσαν σε συνθήκες αιχμαλωσίας στο σπίτι τους στην Αριζόνα, τις τρεις κόρες τους για διάστημα περίπου δύο ετών, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Arizona Daily Star...


Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δυο μικρότερες αδελφές, ηλικίας 12 και 13 ετών, κατάφεραν να διαφύγουν από το σπίτι-φυλακή και να αναζητήσουν βοήθεια σε γειτονικές οικογένειες.

Στη συνέχεια οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία βρήκε την τρίτη κόρη, ηλικίας 17 ετών, κλειδωμένη στο δωμάτιό της.
Τα κορίτσια ήταν υποσιτισμένα και «εξαιρετικά βρώμικα», σύμφωνα με τις αναφορές των τοπικών αρχών.

Τα τρία παιδιά είπαν στους αστυνομικούς ότι δεν είχαν τη δυνατότητα να κάνουν μπάνιο για τουλάχιστον μισό χρόνο και ότι η μητέρα τους και ο πατριός τους, τούς έδιναν μόνο ένα γεύμα την ημέρα.

Η αστυνομία συνέλαβε την 34χρονη μητέρα και τον επίσης 34χρονο πατριό, οι οποίοι είναι πλέον αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της απαγωγής και της συναισθηματικής και σωματικής κακοποίησης παιδιών. Ο πατριός αντιμετωπίζει ακόμη τη βαριά κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας Κρις Ουίντμερ.






http://adf.ly/a0g2I

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου