Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Αστυνομικός «σκότωσε και έφαγε τον εραστή του»

Αστυνομικός «σκότωσε και έφαγε τον εραστή του»
Σοκ προκαλεί η είδηση για την σύλληψη στη Γερμανία, 55χρονου αστυνομικού, ο οποίος φέρεται να βασάνισε, να δολοφόνησε και πιθανότατα να έφαγε άνδρα τον οποίο φαίνεται ότι είχε γνωρίσει μέσω ιστοσελίδας....

Το πτώμα 59χρονου επιχειρηματία που ζούσε στο Ανόβερο και είχε εξαφανιστεί, εντοπίστηκε από την αστυνομία στα όρη Erz στην ανατολική Γερμανία και .....
φαίνεται ότι ορισμένα μέλη του θύματος έχουν φαγωθεί.

Αφότου ο συνέταιρος του 59χρονου δήλωσε την εξαφάνιση του άνδρα, οι ερευνητές βρήκαν την ηλεκτρονική επικοινωνία του θύματος και μέσω αυτής, οδηγήθηκαν στον συλληφθέντα αστυνομικό, ονόματι Detlef G. που εργάζεται για το Κρατικό Γραφείο Εγκληματικών Ερευνών στην Σαξονία και είναι ειδικός γραφολόγος. 

Ο συλληφθείς έχει ήδη έχει ομολογήσει ορισμένες από τις πράξεις του και οδήγησε τις αρχές στην προαναφερόμενη ορεινή περιοχή, σε έκταση της ιδιοκτησίας του, όπου είχε θάψει ορισμένα από τα μέλη του θύματος. Τα υπόλοιπα εικάζεται ότι φαγώθηκαν από τον δολοφόνο. 

Σύμφωνα με αστυνομία και εισαγγελείς, οι δυο άνδρες- δράστης και θύμα- γνωρίστηκαν μέσω ιστοσελίδας σαδιστικού σεξ και συναντήθηκαν- πιθανότατα για πρώτη φορά- στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Δρέσδης στις 4 Νοεμβρίου. Λίγο μετά την συνάντηση, ο 59χρονος βασανίστηκε, δολοφονήθηκε και διαμελίστηκε με μαχαίρι.

Όπως είπε κατά την συνέντευξη τύπου, ο αρχηγός της αστυνομίας της Δρέσδης, το θύμα «φαντασιωνόταν από τα νιάτα του, ότι τον δολοφονούν και τον τρώνε».

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο ανταποκριτής του BBC, Στίφεν Έβανς, δεν έχει διαπιστωθεί αν επρόκειτο για προμελετημένη δολοφονία ή για σεξουαλικό παιχνίδι με άσχημη κατάληξη.

Η υπόθεση θυμίζει έντονα την γνωστή περίπτωση του «κανίβαλου του Ρότενμπουργκ» Ar. Μeiwes, ο οποίος το 2001 σκότωσε και έφαγε τον Bernd Juergen Brandes στο Ρότενμπουργκ της δυτικής Γερμανίας. Ο Brandes είχε προσφερθεί οικειοθελώς να φαγωθεί, όταν διάβασε σχετική αγγελία του δράστη. Ο Ar. Μeiwes εκτίει ισόβια για το ειδεχθές έγκλημα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου