Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Τέμπη: Θανατηφόρα σύγκρουση με ένα νεκρό και τραυματίες

Τέμπη: Θανατηφόρα σύγκρουση με ένα νεκρό και τραυματίες
Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό και τουλάχιστον 17 τραυματίες σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:30 το βράδυ της Δευτέρας στην κοιλάδα των Τεμπών στο ύψος των διοδιών. Στο δυστύχημα ενεπλάκησαν τρία οχήματα ένα ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ και μια νταλίκα με βουλγαρικές πινακίδες. Από τη σύγκρουση ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός του Ι.Χ...


Σύμφωνα με τις αναφορές ο οδηγός του αυτοκινήτου επιχείρησε να προσπεράσει το λεωφορείο που κινούνταν με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την νταλίκα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Στη σφοδρή σύγκρουση ενεπλάκη και το λεωφορείο.

Στο σημείο έφτασαν περιπολικά της τροχαίας δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και το ΕΚΑΒ. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας. Από αυτούς οι 13 διακομίστηκαν στο Περιφερειακό Νοσοκομείο ενώ οι άλλοι 4 στο Γενικό Νοσοκομείο το οποίο δεν εφημέρευε.

Μεταξύ των τραυματιών είναι η μικρή κόρη του οδηγού του Ι.Χ. και δύο άλλοι συνεπιβάτες του οχήματος. Οι υπόλοιποι τραυματίες είναι επιβάτες του λεωφορείο καθώς και οδηγός της νταλίκας. Μετά το δυστύχημα η κυκλοφορία στη περιοχή των Τεμπών διακόπηκε.

Καταβάλλεται προσπάθεια να απομακρυνθούν τα οχήματα ώστε να δοθεί και πάλι ο δρόμος στην κυκλοφορία.





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου