Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Ζήτησαν χρήματα από τους συγγενείς του αγνοούμενου στη Ρόδο

Ζήτησαν χρήματα από τους συγγενείς του αγνοούμενου στη Ρόδο
Με τον πλέον τραγικό τρόπο γράφτηκε ο επίλογος της αναζήτησης του 50χρονου εκπαιδευτικού από τα Τρίκαλα, ο οποίος παρασύρθηκε στις 22 Νοεμβρίου από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου στην Κρεμαστή...


Χτες οι συγγενείς του εκπαιδευτικού αναγνώρισαν τη σορό του που εντοπίστηκε πριν δύο ημέρες στα τουρκικά παράλια. Σύμφωνα με το tvkosmos, οι συγγενείς του άτυχου άνδρα μετέβησαν την Τετάρτη με ιδιωτικό σκάφος από τη Σύμη στο απέναντι λιμάνι Ντάτσα της Τουρκίας, προκειμένου να διαπιστώσουν αν το πτώμα που εκβράστηκε στα τουρκικά παράλια ανήκει σε αυτόν.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, το πτώμα εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας από τούρκο ψαρά, ενώ την έρευνα για την ταυτοποίηση είχε αναλάβει το λιμεναρχείο της Ρόδου σε συνεργασία με τις τουρκικές αρχές.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν όμως μέχρι να μεταφερθεί η σορός ήταν... απερίγραπτες.

Όπως κατήγγειλε ο δήμαρχος Σύμης, κ. Παπακαλοδούκας στον AΝΤ1, το ελληνικό προξενείο στα τουρκικά παράλια ζήτησε χρήματα από τους συγγενείς του 50χρονου για να μεταφερθεί η σορός του στην Ελλάδα.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Σύμης, ο οποίος συνόδευσε τους συγγενει΄ς του άτυχου εκπαιδευτικού, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «μας έκαναν ρεζίλι».



http://adf.ly/a0dlO

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου