Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Πρώην ιερέας τράκαρε σταθμευμένα ΙΧ και έγινε καπνός

Πανδαιμόνιο δημιουργήθηκε στην Αμαλιάδα, με «πρωταγωνιστή» πρώην ιερέα που έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις αστυνομικές Αρχές, με τις «ικανότητές» του στην οδήγηση....

Ο πρώην 48χρονος ιερέας που οδηγούσε ένα αγροτικό αυτοκίνητο που έχει στην κατοχή του, τράκαρε τρία σταθμευμένα οχήματα.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί προχθές στο ύψος των ΕΛΤΑ Αμαλιάδας, με οδηγούς και περίοικους να μένουν άφωνοι βλέποντας τον 48χρονο πρώην ιερέα, ο οποίος εξακολουθεί να κυκλοφορεί με ράσα, να τρακάρει με το αγροτικό του τα σταθμευμένα αυτοκίνητα και στη συνέχεια να τρέπεται σε φυγή.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και αστυνομικοί του Τμήματος της Τροχαίας Αμαλιάδας, οι οποίοι άρχισαν να αναζητούν τον 48χρονο, ο οποίος σημειωτέον, έχει δημιουργήσει κατ’ επανάληψη ανάλογα περιστατικά και είναι γνωστός στις αστυνομικές Αρχές και τους κατοίκους της Αμαλιάδας για την επικίνδυνη οδήγηση, ενώ στο παρελθόν του έχει αφαιρεθεί το δίπλωμα οδήγησης, καθώς έχει νοσηλευθεί και για λόγους υγείας.

Μετά και το προχθεσινό περιστατικό, δόθηκε εισαγγελική παραγγελία για την σύλληψη και μεταφορά του 48χρονου σε νοσοκομείο, όπως και έγινε και από χθες το μεσημέρι ο 48χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Πύργου και η Εισαγγελία θα αποφασίσει για τα περαιτέρω.



http://adf.ly/a0cZN

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου