Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Για έναν ...αιώνα στη φυλακή ο ληστής που διέρρηξε το σπίτι του Γ.Δώνη

Για έναν ...αιώνα στη φυλακή ο ληστής που διέρρηξε το σπίτι του Γ.Δώνη
Ο 35χρονος κακοποιός που εισέβαλε πριν ένα χρόνο στο σπίτι του Γ.Δώνη καταδικάστηκε χθες σε 101 χρόνια(!) φυλακής, ενώ στον 26χρονο συνεργό του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 58 ετών.
Σοκάρει η κυνικότητα του κακοποιού που είπε πως «αν ήθελα, θα τους είχα σκοτώσει όλους»




«Αν ήθελα, θα τους είχα σκοτώσει όλους», είπε ένας από δύο αδίστακτους Αλβανούς που εισέβαλαν στο σπίτι του Γιώργου Δώνη και κράτησαν ομήρους... μέλη της οικογένειάς, τον προηγούμενο χρόνο. Ο 35χρονος κακοποιός καταδικάστηκε σήμερα σε 101 χρόνια φυλακής, ενώ στον 26χρονο συνεργό του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 58 ετών.

Το κατηγορητήριο ήταν βαρύ. Και οι δυο τους δικάστηκαν για έξι απόπειρες ανθρωποκτονίας εις βάρος αστυνομικών, εννέα ληστείες, μία απόπειρα, οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Οι δύο Αλβανοί, τον Ιούνιο του 2012 είχαν εισβάλει στο σπίτι του Γιώργου Δώνη στην Κηφισιά και είχαν πιάσει ομήρους τα παιδιά, τα πεθερικά και την οικιακή βοηθό του, ενώ είχαν τραυματίσει έναν αστυνομικό.

Συγκεκριμένα, παραβίασαν το σπίτι, ακινητοποίησαν όσους βρίσκονταν σε αυτό και άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα. Επιστρέφοντας στο σπίτι της, η σύζυγος του προπονητή αντιλήφθηκε τι συνέβαινε και κατέφυγε σε διπλανό σπίτι, ενώ οι κακοποιοί επιχείρησαν να διαφύγουν παίρνοντας ως όμηρο τον πατέρα της, τον οποίο άφησαν ελεύθερο αργότερα



http://adf.ly/a3S7k

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου