Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Σύγκρουση Γεωργιάδη - ΣΥΡΙΖΑ για τις τιμές των φαρμάκων

Σύγκρουση Γεωργιάδη - ΣΥΡΙΖΑ για τις τιμές των φαρμάκων
Η ολομέτωπη σύγκρουση Άδωνι Γεωργιάδη και ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των τιμών των φαρμάκων βαίνει στην κορύφωσή της σήμερα με συνέντευξη τύπου που παραχωρεί στα 11.30 το πρωί στα γραφεία της Κουμουνδούρου ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας και με τις απαντήσεις που αναμένεται να δώσει μετά στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ...


Οι δυο πλευρές αλληλοκατηγορούνται ως ντίλερ συμφερόντων και συγκεκριμένων φαρμακευτικών εταιρειών και ακονίζουν τα μαχαίρια τους τόσο ενόψει της σημερινής νέας αντιπαράθεσης, όσο και ενόψει της ψήφισης της τροπολογίας στη Βουλή πιθανότατα αύριο. Χθες, ο ραδιοσταθμός «Στο Κόκκινο» κατέθεσε μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του υπουργού Υγείας, ο οποίος κατηγορεί την Κουμουνδούρου ότι προστατεύει συγκεκριμένη φαρμακοβιομηχανία που διαφημίζεται μέσω του ραδιοφώνου του.

«Εάν κάποιος πρέπει να μου κάνει μήνυση και αγωγή, αυτός θα έπρεπε να ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αυτόν κατηγορώ για συνδιαλλαγή» απάντησε ο Αδ. Γεωργιάδης. Απάντηση στον υπουργό Υγείας έδωσε χθες και η «Αυγή», που επιμένει να τον κατηγορεί ότι έχει αναλάβει δεσμεύσεις έναντι συγκεκριμένης ισραηλινής φαρμακευτικής εταιρείας, την οποία και αναφέρει.

Η αναταραχή και η αντιπαράθεση στο χώρο της Υγείας, πάντως, λαμβάνει διαστάσεις, με το Μέγαρο Μαξίμου να ανησυχεί ιδιαιτέρως, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του αναμένεται να αναφερθεί και σε άλλα θέματα επικαιρότητας.


http://adf.ly/Zru3s

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου