Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Δύο εκρήξεις στο κέντρο του Κολωνακίου, στα γραφεία του defencenet & του περιοδικού "Στρατηγική"

Ερωτηματικά γεννά η στάση των συστημικών ΜΜΕ που απέκρυψαν την είδηση.

Διαβάστε τι έγραψε το defencenet για τι εκρήξεις...


Ερωτήματα δημιουργούνται για το επίπεδο ασφάλειας ακόμα και περιοχών που βρίσκονται 24 ώρες το 24ωρο υπό αστυνομική επιτήρηση, μετά τις δύο εκρήξεις στην είσοδο του κτιρίου που στεγάζονται τα γραφεία του defencenet.gr στην οδό Μέρλιν, μόλις 150 μέτρα από την είσοδο της Βουλή.

Η πρώτη έκρηξη αρκετά ισχυρή ακούστηκε σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων, αλλά ευτυχώς λόγω και του προχωρημένου της ώρας (02.20 τα ξημερώματα) δεν πέρναγε κάποιος πολίτης από την περιοχή.

Οι καπνοί έφτασαν μέχρι τους επάνω ορόφους που στεγάζονται τα γραφεία. Περίπου 30' αργότερα, μια δεύτερη έκρηξη, σαφώς μικρότερης ισχύος, 20-30 μέτρα σε απόσταση από την πρώτη, προκάλεσε υπόνοιες ότι μπορεί να είχε "ναρκοθετηθεί" ολόκληρος οδρόμος.

Ατομα τα οποία καταφέρνουν να προκαλούν εκρήξεις σε απόσταση 150 μέτρων από την είσοδο της Βουλής και σε ένα δρόμο που κάθε 5 μέτρα υπάρχει και μία κάμερα σίγουρα δεν είναι τυχαία.

Βέβαια και στο φονικό στη λεωφόρο Ηρακλείου, αδιαφόρησαν παντελώς για τις κάμερες...

Το defencenet.gr έχει επανειλημμένα στοχοποιηθεί από ιστοσελίδες όπως το indymedia και "κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια" ακόμα και με κατονομασμό στελεχών του defencenet.gr.

Θεωρούμε ότι ο καθένας πρέπει να κάνει την δουλειά του και αυτό που νομίζει καλύτερο, χωρίς να φοβάται. Η δημιουργία φόβου στους πολίτες είναι το πρώτο βήμα για την επιτυχία ενός τρομοκράτη.

Eν πάση περιπτώσει το όλο σκηνικό θύμιζε τρομοκρατική "άσκηση": Χαμηλής ισχύος και εύκολα μεταφερόμενη εκρηκτική ύλη, αλλά και διπλή παγίδευση σε ένα δρόμο που καλύπτεται συνέχεια από κάμερες.

Περιμένουμε και την κανονική τους επιχείρηση. Και μη νομίζουν ότι θα φοβηθούμε.

Ο φόβος μας πέθανε, μαζί με την ελπίδα...


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου