Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

MAX CAVALERA: Οι SEPULTURA ήταν «όμηρος» του ANDREAS KISSER

Ο Thomas Stanley Orwat Jr. (RockMusicStar) διεξήγαγε πρόσφατα μια συνέντευξη με τον Max Cavalera (SOULFLY, SEPULTURA, CAVALERA CONSPIRACY). Ακολουθούν παρακάτω μερικά αποσπάσματα από τη συζήτηση ..


RockMusicStar: Έχετε γράψει πρόσφατα μια αυτοβιογραφία. Πότε θα κυκλοφορήσει;

Max: Ναι,βγαίνει το Φεβρουάριο στην Αμερική.Λέγεται "My Bloody Roots", και εχει κυκλοφορήσει στη Βραζιλία ήδη και την Πολωνία και πρόκειται να βγει στην Αμερική το Φεβρουάριο.
Ασχολήθηκα μαυτό το βιβλίο τα τελευταία τρία χρονια. Έκανα χιλιάδες συνεντεύξεις, και ο Dave Grohl [Foo Fighters, NIRVANA] έκανε την εισαγωγή του βιβλίου. 
Έγραψε μια πραγματικά γαμάτη εισαγωγή. Είναι πραγματικά αστείο. Είναι ένα θαυμάσιο βιβλίο,μιλάει για πολλούς σπουδαίους ανθρώπους, όπως ο Mike Patton [FAITH NO MORE], David Vincent [Morbid Angel], Sharon Osbourne. Είναι καταπληκτικό.Λέω όλη την ιστορία μου.μιλάω για τη διάσπαση.Λέω επιτέλους την αλήθεια σχετικά με το γιατί έφυγα από τους SEPULTURA.Όλα τα πράγματα που συνέβησαν,όλες οι τραγωδίες που συνέβησαν, και στη συνέχεια υπάρχουν κάποια αστεία πράγματα,όπως εκείνη τη φορά που ξέρασα πάνω στον Eddie Vedder [PEARL JAM], και πράγματα που συνέβη στην καριέρα μου και τη ζωή μου,όλα τα τρελά πράγματα.Όλα θα είναι στο βιβλίο, πιστεύω ότι είναι ένα πολύ καλο βιβλίο για διάβασμα.

RockMusicStar: Πω πω, δεν μπορώ να περιμένω. Αυτό είναι φοβερό. Πώς τα πάει στη Βραζιλία;

Max: Πάει πολύ καλά, φίλε.Ίσως μπει στον κατάλογο των best-seller βιβλία της Βραζιλίας, και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι γι 'αυτό.
Οι άνθρωποι στη Βραζιλία είναι πολύ ενθουσιασμένοι,.εχουν γαμηθει να το διαβαζουν.
Παίρνω πολλά σχόλια στο Facebook, της γυναίκα μου,Αυτή ασχολείται με το Facebook,πολλοί άνθρωποι μιλούν για το πόσο αγαπούν το βιβλίο,και έχει πάρει πραγματικά, πραγματικά εξαιρετικές κριτικές.
Πολλοί άνθρωποι τους αρέσει ιδιαίτερα το μέρος, όταν μιλάω για το χωρισμό από τους SEPULTURA,γιατί εξηγεί πραγματικά την ιστορία απο την πλευρά μου,για το πώς αισθάνθηκα πραγματικά, και γιατί έφυγα από το δικό μου συγκρότημα.
Και πολλοί άνθρωποι, αφού το διάβασουν ,θα καταλάβουν. Και, γι 'αυτούς,θα είναι λογικό ότι έκανα,ότι έφυγα από τους SEPULTURA. Θα έιχαν κάνει το ίδιο.Αφού το διαβάσετε, θα καταλάβετε γιατί το έκανα.Ακόμα κι αν ήταν το δικό μου συγκρότημα από την αρχή, ήταν κάτι σαν, όλη η ακεραιότητά μου, ξέρετε, και γι 'αυτό αποφάσισα να φύγω. θα σας αρέσει.Τα λέει ολα, και βάζει μια τελική σφραγίδα στο θέμα "διάσπαση SEPULTURA", και μιλά για SOULFLY και πώς δημιουργήθηκε, και πόσο γαμάτα χτιστηκαν οι SOULFLY όλα αυτά τα χρόνια, και τους γαμάτους ανθρώπους που εργάστηκα μαζί τους .
Ο Sean Lennon είναι στο βιβλίο, Corey Taylor [SLIPKNOT, Stone Sour] είναι στο βιβλίο, όλοι μιλούν για το πώς ήταν να συνεργαστουν μαζί μου, και νομίζω ότι πρόκειται για Θαυμάσιο Βιβλίο.ανυπομονώ να διαβαστει στην Αμερική.Πρόκειται να βγει από μια εταιρεία που ονομάζεται Jawbone. Πρόκειται να αναλάβουν τη διανομή του βιβλίου στην Αμερική.

RockMusicStar: Πάντα αναρωτιόμουν για τους SEPULTURA,πάντα ήθελα να μάθω τις παραμικρές λεπτομέρειες του χωρισμού. Γι 'αυτό ανυπομονώ να διαβάσω το βιβλίο σας, αλλά εγώ πάντα αναρωτιόταν γιατί δεν τους έδιωξες όλους,δεν κρατούσες το όνομα και να έβρισκες αντικαταστάτες

Max: Ναι, δεν μπορούσα να το κάνω. Υπήρχαν συμβόλαια και υπήρχε μια δέσμη νομικών πραγμάτων όπως αυτό.οι μόνες μου επιλογές ήταν, εκείνη την εποχή, ήταν να μείνω μαζί τους και να κάνω ότι με ήθελαν να κάνω το οποίο ήταν να διώξω την Gloria [Η σύζυγος και μάνατζέρ του Max ], που νόμιζα ότι ήταν λάθος, ή να φεύγω. Και δεν έιχα άλλη επιλογή, έτσι κατέληξα απλά να φεύγω. Είχα πίστη στον εαυτό μου ότι θα ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Δεν ήξερα ακριβώς τι ήταν, τι ήμουν έτοιμος να κάνω αμέσως.
Χρειάστηκαν έξι μήνες για να φτιάξω τους SOULFLY.Αλλα ήξερα από μέσα μου ότι πάντα θέλω να φτιάχνω μουσική και ότι θα συνεχίζω πάντα να το κάνω.Και ότι θα προσπαθούσα σκληρά να φτιάξω μια πολύ δυνατή μπάντα.
Ξέρεις τώρα που βλέπω όλο το θέμα και το αποτέλεσμα είμαι πολύ χαρούμενος Επειδή νομίζω ότι εάν έμεινα με τους θα ήταν χειρότερα τα πράγματα.
Θα ήταν δύσκολο να κρατηθεί η αριστη ποιότητα τις μουσικής που όλοι συνηθίσαμε στα άλμπουμ των SEPULTURA. τώρα οι SOULFLY για μένα είναι πολύ σπουδαίο πράγμα.
Γιατί είναι μια ελεύθερη μπάντα που μπορώ να κάνω όλα τα πράγματα που θέλω να κάνω με το metal
Mαρέσει το metal να είναι διαφορετικό,θέλω να τραβήξω τα όρια στο metal,θέλω να εισάγω την παγκόσμια μουσική στο metal., μου αρέσει να κάνω όλα αυτά τα guest κομμάτια, και οι SOULFLY μου επιτρέπουν να τα κάνω όλα αυτά. Έτσι, κατά κάποιο τρόπο, νομίζω ότι ήταν μια ευλογία μεταμφίεσμενη που έφυγα απο τους SEPULTURA.

RockMusicStar: και εγώ. Απλώς δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάνε μετά στον Τύπο, και λένε πράγματα για σενα όπως "Mας γύρισε την πλάτη.." και τέτοια.

Max: Ναι, αυτό είναι όλο προπαγάνδα. Οποιος διαβάσει το βιβλίο θα καταλάβετε γιατί το έκανα. Και, ξέρετε, ο καθένας που ξέρει τι συμβαίνει ξέρει ότι η μπάντα έχει ληφθεί στην πραγματικότητα όμηρος του Andreas [Kisser,κιθαρίστας των SEPULTURA], από τα παιδιά που δεν ήταν καν εκεί στην αρχή. Δεν υπήρχαν στην αρχή.Οι SEPULTURA σχηματίστηκαν από μένα και τον Igor [Cavalera, αδελφός του και πρώην drummer των Sepultura], είχε όλα τα διάφορα άτομα.όπως ο Paulo [Xisto Pinto Jr., μπάσο] και Derrick [Green, τρέχων SEPULTURA τραγουδιστής] δεν είναι αυθεντικά μέλη της μπάντας. Ο τρόπος που το βλέπω εγώ, πήραν όμηρο τον μπάντα, και χρησιμοποιούν μόνο το όνομα, για την προώθηση τους. Αλλά διατηρούν το ονομα της μπαντας, επειδή είναι όλο και λιγότερο δημοφιλής, και δεν ακούω τίποτα καλό στους δίσκους τους. Έτσι,για μένα είναι σαν..δεν με ενδιαφέρει καν τι κάνουν. Ξέρετε, για μένα υπάρχει πάντα το κλασικό SEPULTURA που αγαπώ. Νομίζω ότι κάναμε μερικά καταπληκτικούς δίσκους, αλλά είναι όλα στο παρελθόν.








Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο RockMusicStar .





 http://www.blabbermouth.net

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου