Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS σήμερα - Δείτε τις εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη

Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS σήμερα - Δείτε τις εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη
Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Θεσσαλονίκης συνδιοργανώνουν, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα
στην Πλατεία Αριστοτέλους, σειρά εκδηλώσεων που έχουν ως στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού της πόλης και των επισκεπτών της σε θέματα που αφορούν στο HIV/AIDS....


Έντυπο ενημερωτικό υλικό, προφυλακτικά και gadgets θα διανέμονται καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Τις δράσεις θα στηρίξουν με την παρουσία και την ενεργή συμμετοχή τους οι φοιτητές τους Τμήματος Νοσηλευτικής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2013 στις 19:00 στην Πλατεία Αριστοτέλους (μπροστά από τον κινηματογράφο «Ολύμπιον») θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο εδώ και 13 χρόνια άναμμα κόκκινων κεριών που θα σχηματίζουν το κόκκινο κορδελάκι (red ribbon), διεθνές σήμα ευαισθητοποίησης για το AIDS.

Το άναμμα των κεριών θα πλαισιώνεται από σειρά εκδηλώσεων. Συγκεκριμένα, δύο σχολές χορού (Βίκυ Ευσταθίου, All Stars Dance) και η Αρωγή 12+ με το χορευτικό της τμήμα θα πραγματοποιήσουν χορευτικές παραστάσεις, ενώ η ομάδα κρουστών μουσικών οργάνων «Κρουστόφωνο» θα συνοδεύει την εκδήλωση.





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου