Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Απίστευτη πρόκληση από την Γερμανία που πέρασε απαρατήρητη…

Γράφει ο δρ Aθανασιος. Ε.Δρουγος

Ούτε που παίρνουμε είδηση τι γίνεται και πως σκέπτονται οι Γερμανοί στον στρατιωτικό-αστυνομικό τομέα. Συμφώνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες-οι οποίες στηρίζονται σε διαβαθμισμένες πληροφορίες και σχέδια στην γερμανική-ο γερμανικός στρατός...
πραγματοποίησε προ ολιγων ημερών άσκηση διάρκειας δεκα ημερών, με σενάριο εισβολή σε αλλη χωρα, με σκοπό να επιβληθεί η ταξη(!) λογω εκρηκτικής κοινωνικής αντίδρασης, και απώτερο στόχο να τεθει υπο στρατιωτικό έλεγχο ο επαναστατημένος λαος!!! Γινεται εκτενής λόγος για crowd control.και υποστηρίζεται οτι ο τοπικός στρατός αδυνατεί ή δεν θελει να επιβαλει την ταξη!!!!

Στην ασκηση-βασει των οσων μελετησα-ελαβαν μέρος 3500 άνδρες και συνολικά 700 οχήματα καθως και εναέρια μέσα.

Σημειώνω οτι στον ευρύτερο χωρο του Αμβούργου , που συνδυάζει πεδινή ως και λοφώδη περιοχή οι γερμανοί κατασκεύασαν μια ειδική μινι-πολη , με σκοπο να εξασκηθούν σε επιχειρήσεις κατα δυνάμεων που μπορούν να δώσουν μαχες σε κατοικημένους τόπους και να αντιπαρατεθουν σε βιαια κοινωνικά και αλλα στοιχεία!!!το γερμανικό σχέδιο στο οποιο δεν εχει σχέση το νατο ή κάποιες αλλες χωρες φερει την κωδικη ονομασία obsidia.

Χρησιμοποιούνται διάφορα οπλα για στρατιωτική καταστολή του επαναστατημένου πλήθους, καθως και ειδικα αέρια που θα προκαλουν περιορισμενη παραλυση ή αδυναμία στους εξεγερμένους!!!

Ειδικοι σε διάφορες χωρες του νατο είδαν με περίεργη ματια την συγκεκριμένη άσκηση του γερμανικού στρατου, ενω προσωπικά θα την σύγκρινα με κάτι αντίστοιχο αλλα μικρης κλίμακας που πρόσφατα έκαναν οι Ελβετοι για το εσωτερικο τους, αλλα και για τυχον εκρηκτική κατάσταση στις περιοχές του ιταλικού βορρά που ειναι κοντα με την ας πουμε ..ουδέτερη ελβετια.που προβλέπει και εισβολή του ελβετικού στρατού σε ιταλική διασυνοριακή ζώνη!!!! Αν ειναι δυνατο..την στιγμή που η Ιταλία ειναι και μέλος του νατο..

Προχωρώντας παραπέρα και στα όρια του δυνατού, προσθέτω οτι παντοιοτροπως οι γερμανοί προσπαθουν σε σχολεια του νατο και οχι μονο, να περάσουν τέτοιες ασκήσεις και εφαρμογες προκαλώντας ευλογα ερωτηματικά.

Πάντως στην χώρα μας ουτε καν πήραμε ειδηση..Αυτα προς στιγμη. Τα επιμέρους μελετώνται..




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου