Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ "ΑΚΥΡΩΝΕΙ" ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ:Κανονικά η εκτύπωση λογαριασμών της ΔΕΗ

Τη θέση σε ισχύ εναλλακτικών μέσων έκδοσης και αποστολής των λογαριασμών ανακοίνωσε η Διοίκηση της ΔΕΗ. "Ήρθαμε για να μείνουμε. Η κατάληψη δεν είναι συμβολική", δηλώνει ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ

Χωρίς αντίκρυσμα η κατάληψη των εργαζομένων της ΓΕΝΟΠ στο εκδοτήριο λογαριασμών της ΔΕH μετά την ανακοίνωση της Διοίκησης της Εταιρείας, ότι εξασφάλισε εναλλακτικούς τρόπους την εκτύπωση και αποστολή των λογαριασμών εντός της ημέρας....

Σύμφωνα με ανακοίνωση, "η ΔΕΗ έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλεί η κατάληψη του κέντρου έκδοσης λογαριασμών από τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, εξασφαλίζοντας, με ιδιαίτερο κόστος για την επιχείρηση, εναλλακτικούς τρόπους εκτύπωσης και αποστολής που θα ενεργοποιηθούν εντός της ημέρας".

Η Διοίκηση καλεί τη ΓΕΝΟΠ να αποχωρήσει άμεσα από τις εγκαταστάσεις της, επισημαίνοντας ότι έδωσε εντολή προς τη νομική υπηρεσία να προσφύγει άμεσα στη Δικαιοσύνη.

"Πριν από λίγο ήρθε στα χέρια μου το δελτίο τύπου της ΔΕΗ, που λέει ότι έχουν πράγματι βρει άλλους τρόπους. Η απόφαση του αν θα φύγουμε και πότε θα φύγουμε είναι απόφαση του Συμβουλίου, που αποφάσισε να έρθουμε εδώ", σημείωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Ν. Φωτόπουλος, απαντώντας στις απειλές της ΔΕΗ, ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον των διαμαρτυρόμενων.

"Θα δώσουμε μάχη"

Υπενθυμίζεται, ότι η κατάληψη ξεκίνησε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα χθες, όταν αντιπροσωπεία εργαζομένων της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ εισέβαλε στο κτίριο και διέκοψε τις εργασίες των υπαλλήλων της εταιρείας που έχει αναλάβει τη μηχανογράφηση, με αποτέλεσμα να μην έχει μέχρι στιγμής εκδοθεί κανένας λογαριασμός με το ειδικό τέλος ακινήτων.

Η κατάληψη προκάλεσε την παρέμβαση του υπουργού Περιβάλλοντος, Γ. Παπακωνσταντίνου.

"Στη σημερινή εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία, κανείς δεν δικαιούται να παίζει παιχνίδια που μπορεί να κοστίσουν ακριβά στη χώρα", τόνισε, καλώντας τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ να αποχωρήσει από το κτίριο και τονίζοντας πως έχει δώσει ρητές εντολές στη Διοίκηση της ΔΕΗ, να ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση.

Σε δηλώσεις του στο δελτίο του Mega χθες Τετάρτη, o κ. Φωτόπουλος τόνισε: "Θα δώσουμε τη μάχη να μην κόψουν το ρεύμα στους φτωχούς ανθρώπους, που δεν έχουν να πληρώσουν το χαράτσι για τα τέλη".

"Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως μοχλός εκβιασμού απέναντι στον άνεργο, τον φτωχό και τον μεροκαματιάρη. Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ και η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ δεν θα επιτρέψουν να μείνουν χωρίς ρεύμα φτωχοί συνάνθρωποι μας", ανέφερε νωρίτερα σε ανακοίνωσή η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.





news247.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου