Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΤΖΙΝΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΟΥ...

Ένα βιβλίο που αξίζει να διαβαστεί από όλους μας .. ένα βιβλίο που σας ανοίγει τα ματια σε έναν κόσμο μαγικό αλλα ταυτόχρονα αληθινό...Ο George Julius ταξίδεψε στο μεταφυσικό κόσμο για να μας παρασύρει στη γνώση.
Σε μαγικούς πολιτισμούς στη μακρινή ανατολή.. στην Περσία..Σε μαγικούς προορισμούς..
Στην Αίγυπτο και από παλιούς παπύρους ξέθαψε τα μυστικά των ΤΖΙΝΙ.
Και στη Νέα Ορλεάνη και στην Αφρική ανακάλυψε το HOODOO.. μια παλιά τέχνη από φυλή μάγων για ιδιαιτερα χαρισματικούς ανθρώπους που τους γοητεύει το άγνωστο.
Ένα άγνωστο που βρίσκεται παράλληλα με όσα μπορούμε να εξηγήσουμε οι περισσότεροι.
Θέλοντας να δώσει ερμηνεία σε όσα μας φαίνονται ανεξήγητα μας μεταδίδει όλες τις πληροφορίες που τον άγγιξαν για να μας αλλάξει την ζωή, αφού ο ίδιος από μικρός είχε μια έφεση σε μυστικά θέματα.
Αυτός είναι ο George Julius..

Καλο ταξίδι στην αλήθεια της φαντασίας...

Η Goluera είναι η αρχαία τέχνη της αραβικό-αφρικάνικης μαγείας. Μέσα από την αφιέρωση στον κόσμο των Jinn και τη μαθητεία στα ξόρκια και τα τυπικά της τέχνης αυτής, αποκαλύπτεται η δύναμη σε όλο της το μεγαλείο.
Το παρόν βιβλίο αποτελεί ένα πλήρες εγχειρίδιο αυτομύησης σε μια πανάρχαια μαγική παράδοση. Η αφρικάνικη παράδοση του hoodoo συνδυάζεται αρμονικά με την αραβική τέχνη της επίκλησης των Jinn, με αποτέλεσμα την δημιουργία μιας απίστευτης πηγής Γνώσης και Δύναμης.
Έφτασε, πλέον, ο καιρός όπου ο καθένας έχει τη δυνατότητα να ενταχθεί στον πνευματικό κόσμο των Jinn. Να αποκτήσει το 'μαγικό' του λυχνάρι και να εκπληρώσει τις επιθυμίες του.
Τα Jinn σε καλούν στον μαγικό κόσμο τους... Η Πύλη έχει ανοιχτεί... Κάνε το πρώτο βήμα....

για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο : goluerajinn@yahoo.com




3 comments: