Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013

ΟΙ ΜΑΖΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

ΟΙ ΜΑΖΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Μόνο θυμό και αγανάκτηση μου προκαλεί αυτή η διάθεση της Κυβερνήσεως, να υποκύψει στις επιθυμίες και τις πιέσεις της ΤΡΟΪΚΑΣ και να ψηφίσει την απελευθέρωση των πλειστηριασμών, ακόμα και της πρώτης κατοικίας...


Το μέτρο αυτό αποτελεί μία εκ προμελέτης δολοφονία των Ελλήνων και δεν υπερβάλω καθόλου. Πάνω σε αυτό δεν είναι ..........καθόλου τυχαίο το σημερινό πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας» με τίτλο «90.000 μελλοθάνατοι».

Αν με τα μέχρι πρότινος οικονομικά μέτρα της Κυβέρνησης, έχουν έρθει σε απόγνωση, σε σημείο να δώσουν τέλος στην ζωή τους 5.500 συνάνθρωποί μας, αν εφαρμοστεί ένα τέτοιο μέτρο που θα πετάξει στον δρόμο εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες , οι αυτοκτονίες θα είναι πολλαπλάσιες, διότι η απόγνωση είναι απείρως μεγαλύτερη.

Νομίζω λοιπόν ότι αυτό το μέτρο είναι εκ προμελέτης δολοφονικό και είναι αδύνατον να το δεχθούμε. Παραβιάζει δε καταφανέστατα το πρώτο άρθρο του Συντάγματος παρ. 3 που αναφέρει ότι «όλες οι εξουσίες που πηγάζουν από τον λαό, υπάρχουν και ενεργούν υπέρ ΑΥΤΟΥ» και όχι βέβαια υπέρ της δολοφονίας αυτού.

Το επεσήμανε άλλωστε και ο εισαγγελέας κύριος Φλωρίδης στο ραδιόφωνο του Real, με ένα κυνικό αλλά αληθινό λόγο. Είπε: « Aν γίνουν μαζικοί πλειστηριασμοί, θα είναι σαν μία δεύτερη μικρασιατική καταστροφή». Περιέγραψε επίσης ως μία φρικτή εμπειρία αυτά που βιώνει καθημερινά στα δικαστήρια......προειδοποιώντας για όσα θα ακολουθήσουν, αν γίνουν μαζικοί πλειστηριασμοί, και είπε: «Αυτοί που τα εισηγούνται δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει πλειστηριασμός».

Είπε όμως και κάτι άλλο πάρα πολύ σοβαρό. Ότι πρέπει να εξεταστεί η ψυχική υγεία τέτοιων ανθρώπων, που με τις ενέργειές τους και τις αποφάσεις τους οδηγούν χιλιάδες ανθρώπους στον θάνατο. Και μιλάμε για πραγματικό και φυσικό θάνατο, γιατί οι αυτοκτονίες των Ελλήνων δεν είναι εικονικές ούτε παραμύθια. Είναι μία τραγική πραγματικότητα που βιώνουν χιλιάδες οικογένειες.

Είπε το εξής απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό: «Τα άτομα τα οποία ασκούν δημόσια εξουσία , πρέπει να διαπιστώσουμε ότι είναι άτομα ψυχικά ισορροπημένα».

Αυτή είναι μία μεγάλη αλήθεια, που την είχα επισημάνει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια με επιστολή μου στίς 2 / 6 / 2011,, λέγοντας: «Κύριε πρόεδρε, μην ξεχνάμε ότι τον Χίτλερ τον είπαν παρανοϊκό και ψυχοπαθή, από τα ερείπια και τους δολοφονημένους ανθρώπους, που άφησαν πίσω οι ενέργειές του».
Είδη στην πατρίδα μας από τις ενέργειες αυτών των ψυχοπαθών, έχουμε θρηνήσει 5.500 οικογενειάρχες Έλληνες.
Πρέπει , οι υγιείς πνευματικά και ψυχικά Έλληνες να αντιδράσουμε. Τέτοιες ενέργειες, που οδηγούν άμεσα ή έμμεσα ανθρώπους στον θάνατο, χαρακτηρίζουν ψυχικά ασθενείς ανθρώπους. Και αυτό δημιουργεί εξαιρετικά μεγάλους κινδύνους, ειδικά όταν προέρχονται, από «ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ».

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

συγγραφέας-ερευνητής


http://adf.ly/ZesfK

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου